Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

Πιο κοντά σε Μασούντ και Τζεμπούρ!!

Η ΑΕΚ πλησιάζει στην απόκτηση των Σοζέι Μασούντ και Ράφικ Τζεμπούρ. Κρίσιμες οι επόμενες ώρες για τις δύο μεγάλες μεταγραφές. Τι δηλώνει ο μάνατζερ του Ιρανού εξτρέμ στη SportDay.

Πιο κοντά σε Μασούντ και Τζεμπούρ
Ένα πολύ δυνατό διπλό μεταγραφικό «χτύπημα» έχει στα σκαριά η ΑΕΚ και οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες για να φανεί αν ο Σοζέι Μασούντ και ο Ράφικ Τζεμπούρ θα καλύψουν τις θέσεις των αριστερού χαφ και σέντερ φορ.

Στον Ιρανό εξτρέμ η «Ένωση» προσφέρει πλέον τα χρήματα που ζητεί, με απολαβές που αγγίζουν τις 400.000 ευρώ το χρόνο. Ο 30χρονος άσος βλέπει πλέον πάρα πολύ «ζεστά» την προοπτική να φορέσει τα κιτρινόμαυρα, αλλά έχει ζητήσει λίγες μέρες να απαντήσει γιατί κάτι περιμένει από την Ισπανία. Ο μάνατζέρ του, Χόρχε Σαντομέ, ανέλυσε τα δεδομένα μιλώντας στη SportDay. «Αυτή τη στιγμή περιμένουμε δύο προτάσεις από την Ισπανία που αποτελεί προτεραιότητα για τον Σοζέι. Η μία είναι από την Primera και η άλλη από τη Segunda, από ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει. Αυτές θα εξετάσουμε πρώτα και μετά θα κοιτάξουμε την ΑΕΚ», τόνισε και πρόσθεσε: «Ο Μασούντ μιλάει απευθείας με τον Μιλοβάνοβιτς που γνωρίζονται από τη Λας Πάλμας. Του έχει πει πολλά πράγματα για το ελληνικό κλαμπ και τον έχει δελεάσει αρκετά. Όμως η Ισπανία παραμένει πρώτη επιλογή. Αν κάτι δεν πάει καλά, τότε όλοι θα συζητήσουμε σε άλλες βάσεις».

Την ίδια ώρα, ο Ράφικ Τζεμπούρ συμφώνησε σε όλα με τη Νότιγχαμ για την ελευθέρας του. Ο Αλγερινός επιθετικός περιμένει κάποιες εγγυητικές επιστολές για την καταβολή της αποζημίωσής του και εφόσον τις πάρει στα χέρια του θα μπορέσει να μιλήσει με την ΑΕΚ. Από τη στιγμή που θα τις παραλάβει, αναμένεται να κλείσει ραντεβού με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και εκφράζεται η αισιοδοξία πως θα υπάρξει συμφωνία για να επιστρέψει ο 30χρονος άσος στην «Ένωση» μετά από μια τριετία.

Στην ΑΕΚ έχουν εναλλακτικές λύσεις για τη θέση του αριστερού εξτρέμ (πρώτη ο Κιρμ, ακολουθούν Κάλβο και Κοροβέσης) και του σέντερ φορ, που εφόσον δεν είναι ευκταία η κατάληξη στις υποθέσεις των Μασούντ και Τζεμπούρ θα περάσουν σε πρώτο πλάνο.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: