Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

Η δεκάδα για την «Χρυσή Μπάλα» του Μουντιάλ!!

Τις δέκα υποψηφιότητες που θα διεκδικήσουν την «Χρυσή Μπάλα» για το Μουντιάλ ανακοίνωσε η FIFA. Νάβας, Νόιερ και Ρομέρο η τριάδα για το «Χρυσό Γάντι». Μάχη Γάλλων με Ολλανδό για τον καλύτερο νέο.

Η δεκάδα για την «Χρυσή Μπάλα» του Μουντιάλ
Την δεκάδα με τους καλύτερους παίκτες του Μουντιάλ της Βραζιλίας ανακοίνωσε η FIFA την Παρασκευή. Από αυτή θα προκύψει μετά και τον μεγάλο τελικό, ανάμεσα σε Γερμανία και Αργεντινή στο «Μαρακανά», ο MVP της διοργάνωσης που θα πάρει την «Χρυσή Μπάλα» του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Στη λίστα βρίσκονται τέσσερις παίκτες από τα «πάνστερ», ενώ την «αλμπισελέστε» εκπροσωπούν οι Μέσι, Μασεράνο και Ντι Μαρία. Πολλές πιθανότητες συγκεντρώνει ο Τζέιμς Ροντρίγκεζ, έπειτα από τις εμφανίσεις που πραγματοποίησε με την εθνική Κολομβίας, ωστόσο, ενδέχεται ο νικητής να είναι είτε Γερμανός είτε Αργεντινός ανάλογα με την εξέλιξη του τελικού.

Αναλυτικά η λίστα: Κρόος, Λαμ, Μίλερ, Χούμελς (Γερμανία), Μασεράνο, Ντι Μαρία, Μέσι (Αργεντινή), Τζέιμς Ροντρίγκεζ (Κολομβία), Νεϊμάρ (Βραζιλία), Ρόμπεν (Ολλανδία)

Όσον αφορά τους τερματοφύλακες, το «Χρυσό Γάντι» διεκδικούν οι Μάνουελ Νόιερ, Κέιλορ Νάβας και Σέρχιο Ρομέρο. Ο γκολκίπερ της Κόστα Ρίκα δείχνει να έχει το πάνω χέρι μέχρι στιγμής, ωστόσο, οι αντίπαλοί του θα βρεθούν στο «Μαρακανά» την Κυριακή και αυτό δεν αποκλείεται να αλλάξει τα δεδομένα.

Αναλυτικά: Νάβας (Κόστα Ρίκα), Νόιερ (Γερμανία), Ρομέρο (Αργεντινή)

Όσον αφορά τους «rookies» της διοργάνωσης, Μέμφις Ντεπάι, Πολ Ποκγμπά, και Ράφαελ Βαράν διεκδικούν το βραβείο του καλύτερου νεαρού παίκτη του Μουντιάλ.

Αναλυτικά: Ντεπάι (Ολλανδία), Πογκμπά, Βαράν (Γαλλία) Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: