Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

Στο Πράβετς «χτίζεται» ο Άρης!!

Στην Βουλγαρία και συγκεκριμένα το Πράβετς θα πραγματοποιηθεί και τη φετινή σεζόν το βασικό στάδιο προετοιμασίας του Άρη, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ.

Στο Πράβετς της Βουλγαρίας θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Άρη ενόψει της νέας σεζόν, που θα βρει την ομάδα στην Football League. Η ΠΑΕ ανακοίνωσε την περιοχή όπου αποφασίστηκε να «χτιστεί» το ρόστερ της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου. Η ομάδα θα αναχωρήσει στις 2 Αυγούστου και θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη στις 14 του ίδιου μήνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας μας θα διεξαχθεί και φέτος στο Pravets, που βρίσκεται ανατολικά της Σόφιας και απέχει 70 χιλιόμετρα περίπου από την πρωτεύουσα της Βουλγαρίας.

Η αποστολή του ΑΡΗ, που θα αναχωρήσει για το αθλητικό κέντρο της γειτονικής χώρας στις 2 Αυγούστου και θα επιστρέψει στις 14 του μήνα στη Θεσσαλονίκη, θα διαμείνει και πάλι στο ξενοδοχείο Riu Pravets Golf & Spa Resort, το οποίο βρίσκεται στις όχθες μιας τεχνητής λίμνης και διαθέτει σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις (η απόστασή του από την πόλη του Pravets είναι 4 χιλιόμετρα)».

Δεν υπάρχουν σχόλια: