Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

«Μεγάλο βήμα ο Άρης»

1391773398_ff
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ένας από τους μεταγραφικούς στόχους του Άρη, ο Μίλτος Λιόνης. Μίλησε για τους “Κίτρινους”, για τον πόσο κοντά βρίσκεται στην ομάδα αλλά και για το επίπεδο της Φούτμπολ Λιγκ.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μίλτος Λιόνης:
Για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς:
“Σίγουρα ο κ. Αχιλλέας προσπαθεί καιρό να στηρίξει την ομάδα. Ήταν κύριος απέναντι μας. Υπάρχει ανησυχία στον Απόλλωνα αλλά όλα θα πάνε καλά και ο κ. Αχιλλέας δεν την αφήνει έτσι”.
Για τον Άρη:
Ο Άρης είναι μια μεγάλη ομάδα, ένα μεγάλο βήμα και από εκεί και πέρα βλέπουμε τι θα γίνει. Είναι ένα κίνητρο αυτό με τια αδειοδοτήσεις για εμάς τους κάτω των 24. Είναι μια πρόκληση και μπορούμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω. Αν όλα πάνε καλά και συμφωνήσουμε θα δώσω ότι μπορώ για την ομάδα. Την ξέρω την κατηγορία, θα δώσω ότι μπορώ γιατί δεν αξίζει στον Άρη να είναι εκεί πέρα αλλά στην πρώτη κατηγορία”.
Για το επίπεδο της Φούτμπολ Λιγκ:
“Θα είναι ανταγωνιστικό και δυνατό όπως και πέρυσι. Στο Βόρειο όμιλο πολλές θα παλέψουν για το καλύτερο. Επίσης, υποβιβάζομαι επτά ομάδες και αυτό θα δώσει ανταγωνισμό. Αρκετές ομάδες δεν θα έπρεπε να είναι στην Β’ ειδικά στον Βορρά. Από εκεί και πέρα ο καλύτερος θα ανέβει”.
Για το πότε θα υπάρξουν εξελίξεις:
“Υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες και από την επόμενη ομάδα θα υπάρχει μια εξέλιξη είτε θετική είτε αρνητική”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: