Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

Ζουρνατζίδης: "Θέλουμε τον κόσμο, σε καλό δρόμο του Μαρκόπουλου"

Ο τιμ μάνατζερ του ΠΑΟΚ, Τέλης Ζουρνατζίδης, μιλώντας στο «Αθλητικό Μετρόπολις» για την προσπάθεια που γίνεται σε όλα τα επίπεδα. «Σαφώς, το πρώτο θέμα είναι του προπονητή. Να συνεχιστεί η συνεργασία με το Σούλη Μαρκόπουλο. Θέλουμε την παραμονή επίσης των περισσότερων παικτών από την περσινή ομάδα και φυσικά στο μέτρο του δυνατού να κάνουμε και άλλες προσθήκες».


Τι είπε για τα υπόλοιπα βασικά θέματα. «Ελπίζουμε ότι θα τελειώσει σύντομα το θέμα του προπονητή. Υπάρχει μία προσωπική σχέση με τον κόουτς και με άλλα παιδιά. Υπάρχει ένα σοβαρό οικονομικό θέμα και είναι τροχοπέδη για ανθρώπους θέλει η ομάδα να ανταμείψει. Δεν υπάρχει πρόβλημα με τον κόουτς, η ομάδα πολλές φορές, ενώ θέλει να κάνει κάτι περισσότερο, δυστυχώς δε μπορεί. Αυτό είναι και το θέμα με τον προπονητή, όπως και με άλλα παιδιά. Υπάρχει και η φιλοδοξία, αλλά και τα χρήματα. Οι προθέσεις μας είναι δεδομένες, έγινε ένα ραντεβού, ο κόουτς είπε ότι θα πει και αυτός την απόφασή του» τόνισε για το Μαρκόπουλο. «Όλες οι υποθέσεις έχουν να κάνουν με τα χρήματα, και του Μπόγρη. Επειδή είχαμε μια εξαιρετική χρονιά δε σημαίνει ότι άλλαξαν και τα οικονομικά. Η κατάσταση είναι ίδια με πέρσι και οικονομικά. Υπάρχει μια εκκρεμότητα, που δεν έχει υπογραφεί και είναι αυτή του ΟΠΑΠ. Είναι μια μεγάλη βοήθεια για τις ομάδες και για εμάς. Ο ΟΠΑΠ δεν είναι αυτός που ξέραμε. Είναι πλέον μια ιδιωτική εταιρεία που μετράει τα πάντα. Θα δώσουν χρήματα, εκεί που επιστρέφονται. Σε αυτήν την περίπτωση ο ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να ζημιωθεί, είμαι σίγουρος, αλλά πρέπει να περιμένουμε. Θα πάρει χρήματα ανάλογα με την αξία του. Στην παρούσα φάση δεν έχουμε κάτι συγκεκριμένο, οπότε δε μπορούμε να πούμε, είναι μια άτυχη στιγμή και πρέπει να το γνωρίζουμε όλοι αυτό».


Τι γίνεται όμως με την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και τα σενάρια. «Πρώτα, γίνονται τα πράγματα σε επενδυτικό επίπεδο και μετά ανακοινώνονται. Υπάρχει συγκεκριμένη νομική διαδικασία. Αν λοιπόν θέλει κάποιος, θα το κάνει. Δεν είναι μία διαβούλευση, δεν ελέγχεται από εμάς. Ακούσαμε και για τον κ.κ. Ανδρέου και για τον κ.κ. Κοντομηνά, όσο και για τον κ.κ. Σαββίδη, τους οποίους και ευχαριστούμε. Εμείς όμως καλούμαστε να σχεδιάσουμε την ομάδα με αυτά που έχουμε και δε θέλουμε να εκτεθούμε σε κανέναν βαθμό. Όποιος κάνει την επένδυση, θα είναι ιδιοκτήτης. Θα κάνει ότι θέλει. Εμείς όμως δε μπορούμε να παίζουμε το όνομα, την αξιοπιστία και την καλή έξωθεν μαρτυρία της ομάδας. με βάση σενάρια και εικασίες. Αυτό είναι ξεκάθαρο και θα κάναμε μέγα λάθος. «Φτύσαμε αίμα» για να φτάσουμε, εδώ που φτάσαμε».
Κλείνοντας τόνισε…«Να υπάρχει η συμμετοχή του κόσμου, τον έχουμε ανάγκη».

Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: