Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

«Ο Μέσι δεν είναι ο καλύτερος παίχτης»

ad_126153129
Φανταστικό ποδοσφαιριστή χαρακτήρισε τον Λιονέλ Μέσι, ο Πορτογάλος τεχνικός, Ζοσέ Μουρίνιο με τον ίδιο βέβαια να τονίζει πως δεν θεωρείται ο σπουδαιότερος του κόσμου.
Ο τεχνικός της Τσέλσι, χαρακτήρισε τον Αριέν Ρόμπεν ως τον καλύτερο ποδοσφαιριστή του κόσμου ενώ αναφέρθηκε και στον μεσοεπιθετικό της Γιουβέντους, Πολ Πογκμπά.
Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:
«Νομίζω ότι ο Μέσι είναι ένας φανταστικός παίκτης . Δεν χρειάζεται να κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο για να θεωρείται ένας φανταστικός παίκτης. Δεν χρειάζεται να κερδίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο για να θεωρείται ένας ιστορικός παίκτης για αυτή την δεκαετία. Αλλά για εμένα δεν είναι ο σπουδαιότερος όλων των εποχών».
Για τον Ρόμπεν και τον Πογκμπά τόνισε: «Νομίζω ότι ο Ρόμπεν ήταν ο καλύτερος παίκτης του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Νομίζω ότι από την πρώτη μέρα μέχρι το τελευταίο ματς ήταν ο παίκτης που έπαιζε στο υψηλότερο επίπεδο, χωρίς πάνω και κάτω, μόνο πάνω.
Νομίζω ότι ο Πογκμπά είναι ο καλύτερος νέος παίκτης, επειδή έκανε ένα καλό Mundial και ας μην έφτασε η ομάδα στα ημιτελικά. Νομίζω ότι έδειξε πως θα είναι ένας μεγάλος παίκτης για το επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο καλύτερος τερματοφύλακας; Αν ο Νόιερ είναι τόσο καλός και στον τελικό όσο ήταν μέχρι τώρα, θα έλεγα ο Νόιερ».
Για το φετινό Μουντιάλ: «Πολλές από τις μεγάλες ομάδες απογοήτευσαν, η Αγγλία, η Πορτογαλία, η Ισπανία, η Ιταλία, εμφανίστηκαν κατώτερες των προσδοκιών και δεν πέρασαν ούτε τους ομίλους. Αλλά ήταν ένα φανταστικό τουρνουά. Για την Κόστα Ρίκα, τη Κολομβία, την Χιλή, τις Η.Π.Α. , την Αλγερία, αυτές είναι υπεύθυνες για ένα πανέμορφο Mundial».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: