Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

Ρονάλντο: «Δεν το έχω χωνέψει…»

Ακόμη προσπαθεί ο Ρονάλντο να συνέλθει και να συνειδητοποιήσει τον διασυρμό της Βραζιλία από τη Γερμανία στον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ρονάλντο: «Δεν το έχω χωνέψει…»
Άδικο δεν έχει…

Μια απλή ήττα σε ημιτελικό Μουντιάλ και κάνεις καιρό να την ξεπεράσεις, πόσω μάλλον όταν πρόκειται για διασυρμό. Η Βραζιλία ταπεινώθηκε από τη Γερμανία και ο μεγάλος Ρονάλντο, ακόμη προσπαθεί να καταλάβει πως ήρθε αυτή η εφτάρα. Και δεν είναι ο μόνος…

«Δεν έχω ξεπεράσει ακόμη το σοκ αυτής της ήττας και μπορώ να μιλήσω εξ ονόματος πολλών ανθρώπων στη Βραζιλία. Θα μας πάρει καιρό για να το χωνέψουμε. Εγώ βρισκόμουν σε μπουθ σχολιαστών και δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που γινόταν στον αγωνιστικό χώρο. Πραγματικά απίστευτο…» δήλωσε με πάσα ειλικρίνεια και πρόσθεσε: «Είναι πολύ νωρίς για να συζητήσουμε για τα αίτια. Πρέπει να εξετάσουμε τα πάντα με κάθε λεπτομέρεια και να βρούμε λύσεις για ένα καλύτερο μέλλον».

Στη συνέχεια, ο παλαίμαχος άσος εξέφρασε την περηφάνια του για τον τρόπο που διοργάνωσε η χώρα του το Παγκόσμιο Κύπελλο. «Όσοι ήρθαν από όλα τα μέρη του κόσμου, ευχαριστήθηκαν το ποδόσφαιρο και την κουλτούρα της Βραζιλίας. Επιπλέον, είδαν ωραίο θέαμα και μερικά σπουδαία παιχνίδια. Είμαι χαρούμενοι γι’ αυτό, αφού πριν την έναρξη του τουρνουά, υπήρχαν αρκετά προβλήματα. Βέβαια, τα προβλήματα παραμένουν και σαν κράτος πρέπει να τα λύσουμε. Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ήμασταν καλοί οικοδεσπότες και δεν υπήρξαν δυσάρεστα περιστατικά, παρά τους φόβους των περισσοτέρων πριν ξεκινήσει η διοργάνωση».

Τέλος, το «φαινόμενο», δεν παρέλειψε να συγχαρεί τον Μίροσλαβ Κλόζε, που ανέβηκε στην κορυφή των σκόρερ σε τελικές φάσεις Παγκοσμίων Κυπέλλων. «Πρώτα από όλα, συγχαρητήρια. Του αξίζουν τα εύσημα για το γεγονός ότι έχει πετύχει 16 γκολ. Όταν ισοφάρισε το δικό μου ρεκόρ στο παιχνίδι με τη Γκάνα, τον είχα συγχαρεί μέσω μηνύματος στο twitter. Ειλικρινά, δεν έχω κανένα πρόβλημα που έσπασε το ρεκόρ…» ήταν τα λόγια του.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: