Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

Επίτιμος αντιπρόεδρος ο Κούης!!

Πολλές αρμοδιότητες θα έχει στον Άρη ο Ντίνος Κούης και θα εκπροσωπεί τον σύλλογο στις συναντήσεις με τους θεσμικούς φορείς, ενώ αποφασίστηκε να τον απονεμηθεί ο τίτλος του επίτιμου αντιπροέδρου.

Επίτιμος αντιπρόεδρος ο Κούης
Η ανακοίνωση απομένει για να οριστικοποιηθεί η επιστροφή του Ντίνου Κούη στον Άρη. Σχεδόν όλα τα υπόλοιπα είναι… κανονισμένα.

Ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των «κίτρινων» απάντησε την Πέμπτη θετικά στην πρόταση που του έκανε ο Παναγιώτης Στεφανίδης και όσο περνάνε οι μέρες καθαρίζει το… τοπίο, σχετικά με τον ρόλο που θα έχει.

Αρχικά, αποφασίστηκε να του δοθεί ο τίτλος του επίτιμου αντιπροέδρου της ΠΑΕ και είτε θα συνοδεύει τον πρόεδρο στα ταξίδια στην Αθήνα, αλλιώς θα είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος του συλλόγου.

Θέλει η ομάδα της Θεσσαλονίκης η «σημαία» να αποτελεί τη φωνή του Άρη στα κέντρα αποφάσεων, στις επαφές με τους θεσμικούς φορείς και την Πολιτεία.

Επιπλέον, ανέλαβε την αποστολή να αναδιοργανώσει τις Ακαδημίες και πιθανόν να του ανατεθεί και κάποιος άλλος ρόλος τις επόμενες ημέρες.

Συνάντηση με Γαλανό

Στο ίδιο τραπέζι κάθισαν την Παρασκευή οι Παναγιώτης Στεφανίδης, Γιώργος Γαλανός, που μέχρι πρόσφατα ενδιαφερόταν να αναλάβει τα ηνία του συλλόγου και είχε παρουσιάσει πλάνο για Γ’ Εθνική, αλλά ηττήθηκε στις εκλογές, που στιγματίστηκαν από τη μεγάλη αποχή.

Οι δυο τους τα είπαν σε καλό κλίμα και φαίνεται πως λύθηκαν όσες αντιπαραθέσεις είχαν δημιουργηθεί και είναι πιθανό να τα ξαναπούν τις επόμενες ημέρες.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: