Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

«Ομάδα χωρίς χρέη»

Ποντος-Απολλών-Καλαμαριάς-610x320
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του Απόλλωνα Καλαμαριάς, Αχιλλέας Χαραλαμπίδης. Μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις στην ομάδα και τόνισε πως άφησε μια ομάδα χωρίς χρέη.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Αχιλλέας Χαραλαμπίδης:
Για τις εξελίξεις στην ομάδα:“Σήμερα έγινε μια συνάντηση στα γραφεία της ΠΑΕ και συζητήσαμε κάποια πράγματα. Υπάρχει ενδιαφέρον και από βδομάδα θα γίνουν όλες οι διαδικασίες για να αλλάξει χέρια η ομάδα. Αρχικά δεν θα γίνει μεταβίβαση μετοχών. Πρώτα όμως θα δούμε πως λειτουργεί η ομάδα. Τα χρέη φυσικά δεν θα επιβαρύνουν εμένα. Μπορεί να είμαι μεγαλομέτοχος όχι όμως ο πρόεδρος και ο διευθύνων σύμβουλος. Τα χρέη θα βαραίνουν όσους υπογράφουν. Αν όλα πάνε καλά μέσα στην βδομάδα που θα έχουμε ξανά συνάντηση και αν οι δικλείδες για πώληση της ομάδας που θέλουμε να βάλουμε ολοκληρωθούν θα προχωρήσουμε.
Κάναμε μεγάλο κόπο να έρθει εδώ η ομάδα, δεν έχουμε χρέη, η ομάδα λειτουργεί καλά, έχουμε αδειοδότηση και κάναμε μεγάλο αγώνα για να έρθει χωρίς χρέη. Αυτοί που την αναλαμβάνουν την παίρνουν χωρίς χρέη και αυτό είναι μεγάλο όπλο.Είμαι τέσσερα χρόνια στην ομάδα. Τα χρήματα που δαπάνησα ουσιαστικά χάνονται. Αν δώσω την ομάδα δεν παίρνω κάτι επειδή είναι καθαρή. Εγώ θέλω να διασφαλίσω την ομάδα και να μην έχουμε ότι είχαμε στο παρελθόν”.
Για την νέα διοίκηση: “Αυτό που δήλωσε το ενδιαφέρον του είναι ο και δήλωσε πως θα ναι πρόεδρος ο κ. Πιαστόπουλο. Έχει κατάστημα, έχει καφετέριες και είναι επιχειρηματίας. Θα υπάρχει μια συνεργασία με αυτούς τους ανθρώπους που ακούγονται”.
Για το μήνυμα που θέλει να δώσει στον κόσμο της ομάδας:” Θέλω μόνο να πω πως ο κόσμος πρέπει να στηρίξει τον άνθρωπο να πάει καλά η προσπάθεια του και να πάει καλά η ομάδα. Φίλαθλος θα παραμείνω όχι όμως σε διοικητικά συμβούλια. Συνήθως όσοι φεύγουν είναι πικραμένοι. Ξοδεύεις πολλά λεφτά και ακούς και λόγια. Για αυτό υπάρχει πίκρα από τους παλιούς παράγοντες και για αυτό δεν με βοήθησε κανείς όταν τους πλησίασα. Κάνεις μια προσπάθεια πας με έναν καλό σκοπό και ακούς χίλια πράγματα ακόμα και κατά την διάρκεια”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: