Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

Παρηγοριά στον… άρρωστο!!

Βραζιλία και Ολλανδία υποβάλλονται απόψε στην Μπραζίλια στην αγγαρεία του μικρού τελικού μετά τις απογοητεύσεις που έζησαν στα ημιτελικά.

Παρηγοριά στον… άρρωστο
Με… θλιβερό καθήκον μοιάζει για Βραζιλία και Ολλανδία η συμμετοχή τους στον αποψινό μικρό τελικό (23:00). Κι αυτό γιατί οι δύο ομάδες ονειρεύονταν να παίζουν Κυριακή διεκδικώντας το τρόπαιο, αλλά αντ’ αυτού βίωσαν μεγάλες απογοητεύσεις.

Η μεν «σελεσάο» υπέστη ντροπιαστική ήττα με 7-1 από τη Γερμανία, οι δε «οράνιε» είδαν το όνειρο της εξιλέωσης για τους τρεις χαμένους τελικούς να σβήνει στα πέναλτι κόντρα στην Αργεντινή.

Στην αποψινή τους αγγαρεία θα διεκδικήσουν την τρίτη θέση και υπόσχονται πως θα δείξουν διάθεση. Ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι, που δεν υπολογίζει στον Νεϊμάρ, φέρεται αποφασισμένος να παρατάξει τους «βασικούς», όπως και ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι στον αντίποδα, ωστόσο δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες αλλαγές.

Οι δύο ομάδες αναμετρώνται για δωδέκατη φορά στην ιστορία τους (έχουν από τρεις νίκες, ενώ πέντε ματς έχουν λήξει ισόπαλα) και πέμπτη σε Παγκόσμιο Κύπελλο. Η πιο πρόσφατη ήταν στα προημιτελικά του 2010, όταν οι «οράνιε» είχαν επικρατήσει 2-1. Η Βραζιλία συμμετέχει για τέταρτη φορά σε μικρό τελικό του Μουντιάλ έχοντας δύο νίκες, ενώ η Ολλανδία στη μοναδική προηγούμενη παρουσία της, το 1998, είχε χάσει με 2-1 από την Κροατία.

Πιθανές συνθέσεις:

Βραζιλία (Σκολάρι): Σέζαρ, Άλβες, Λουίς, Σίλβα, Μαρσέλο, Φερναντίνιο, Γκουστάβο, Μπερνάρ, Όσκαρ, Χουλκ, Φρεντ (Ζο).

Ολλανδία (Φαν Χάαλ): Σίλεσεν, Ντε Φράι, Φλάαρ, Μάρτινς Ίντι, Κάουτ, Βαϊνάλντουμ, Μπλιντ, Ντε Γιονγκ, Σνάιντερ, Ρόμπεν, Φαν Πέρσι.

Διαιτητής: Τζαμέλ Χαϊμουντί (Αλγερία).
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: