Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

Στον Απόλλωνα ο Μπατής!!

Παίκτης του Απόλλωνα Πάτρας είναι Μάριος Μπατής, ο οποίος την Παρασκευή (11/7) υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και στη συνέχεια ακολούθησε η επίσημη παρουσίασή του.

Στον Απόλλωνα ο Μπατής
Με τη φανέλα του Απόλλωνα Πάτρας θα αγωνίζεται από την επόμενη σεζόν ο Μάριος Μπατής. Ο 34χρονος γκαρντ, ο οποίος μέχρι πέρυσι αγωνιζόταν στον Πανιώνιο, υπέγραψε την Παρασκευή (11/7) το νέο του συμβόλαιο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε και επίσημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Μέλος της ομάδας του Απόλλωνα Πάτρας είναι από σήμερα ο Μάριος Μπατής. Ο έμπειρος πλέι μέικερ υπέγραψε το συμβόλαιο του στα γραφεία της εταιρείας Μπακαλάρος ΑΕ (χορηγού του Απόλλωνα) και παρουσιάστηκε επίσημα από την διοίκηση».

«Καλωσορίζω τον Μάριο και την σύζυγό του στην Πάτρα. Είναι μεγάλη τιμή και χαρά που εντάχθηκε στην ομάδα μας» τόνισε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Απόλλων, Κώστας Καραπάνος.

Τον Μάριο Μπατή καλωσόρισε και ο γενικός αρχηγός του Απόλλωνα, Βασίλης Λιανός. Σε ερώτηση που δέχθηκε σχετικά με το buy out στο συμβόλαιο του αθλητή απάντησε: «Είναι η πρώτη φορά στον Απόλλωνα που δεχτήκαμε τέτοιον όρο. Πράγματι μέχρι τις 30 Ιουλίου μπορεί να επικαλεστεί τον όρο αυτό και να πάει στον Ολυμπιακό ή στον Παναθηναϊκό. Όμως έστω και με αυτόν τον όρο πετύχαμε ένα βασικό στόχο. Δεν θα είναι αντίπαλός μας. Εγώ πιστεύω ότι θα είναι μαζί μας και η πρόθεση μας είναι η συνεργασία μας να είναι διετής. Ήταν ο βασικός μας στόχος και είμαστε χαρούμενοι που καταφέραμε να τον πείσουμε να έρθει στην Πάτρα».

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Μάριος Μπατής, ο οποίος δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος που είμαι μέλος της οικογένειας του Απόλλωνα. Θα δίνω τα πάντα για την ομάδα, όπως έκανα πάντα στην καριέρα μου, όπου και εάν αγωνίστηκα. Είμαι ενθουσιασμένος από την υποδοχή, την οποία ειλικρινά δεν περίμενα».

Ο εκπρόσωπος της εταιρίας «Μπακαλάρος Α.Ε.», Δημήτρης Μπακαλάρος, δήλωσε κατά την διάρκεια της παρουσίασης: «Πραγματικά είμαι πολύ ικανοποιημένος που ένας Έλληνας παίκτης επιπέδου του Μπατή είναι στην Πάτρα και ανήκει στην ομάδα μας, τον Απόλλωνα. Όταν ο Απόλλων προοδεύει είναι σίγουρα καλό για τον ίδιο, αλλά και για την Πάτρα την οποία διαφημίζει και της προσφέρει πολλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: