Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

«Πράσινο φως» από Σαββίδη για εξτρέμ!!

Το «Ο.Κ.» του Ιβάν Σαββίδη έχουν εξασφαλίσει στον ΠΑΟΚ για να προχωρήσει η υπόθεση του ακραίου επιθετικού για τον οποίο υπάρχουν επαφές όλο αυτό το διάστημα.

«Πράσινο φως» από Σαββίδη για εξτρέμ
Την έγκρισή του για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του ακραίου επιθετικού, ο οποίος εδώ και αρκετό καιρό αποτελεί το «Νο1» στόχο του ΠΑΟΚ, έδωσε ο Ιβάν Σαββίδης.

Οι Θεσσαλονικείς έχουν έρθει σε επαφή με τον συγκεκριμένο παίκτη, τον οποίο θέλει στην ομάδα και ο Άγγελος Αναστασιάδης και σύντομα (ίσως και μέσα στο διήμερο) θα οριστικοποιηθεί η απόκτηση του νεαρού Ευρωπαίου εξτρέμ.

Παράλληλα, υπάρχει ένας ακόμη αμυντικός και ένας μεσοεπιθετικός, για τους οποίους ο «Δικέφαλος του Βορρά» βρίσκεται σε καλό δρόμο και προσπαθεί να ρίξει τις απαιτήσεις τους για να προχωρήσει η μεταγραφή προς την ολοκλήρωσή της.

Εν τω μεταξύ, στις 18:00 (OTE Sport 4) ο «Δικέφαλος του Βορρά» παίζει κόντρα στη Σταντάρ Λιέγης. Πρόκειται για τον πρώτο αγώνα κατά τον οποίο ο Αναστασιάδης επιστρέφει στην τεχνική ηγεσία του «Δικεφάλου» μετά από δέκα χρόνια. Το εντυπωσιακό αναφορικά με αυτό το παιχνίδι είναι ότι επισήμως έχει τονιστεί ότι θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών. Αυτό για να αποφευχθεί παρουσία πολλών φιλάθλων και από τις δύο ομάδες. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: