Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

Κλείνουν τα «πράσινα» μέτωπα!!

Την ολοκλήρωση των υποθέσεων των Σίλντενφελντ και Αμπέντ περιμένει σύντομα ο Νίκος Νταμπίζας, ώστε στη συνέχεια να ξεκινήσει τις επαφές με τη Γιουβέντους για τον Ρόσι.

Κλείνουν τα «πράσινα» μέτωπα
Σύντομα αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί όλες οι μεταγραφικές υποθέσεις του Παναθηναϊκού, ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί καθ’ όλα έτοιμη στο πρώτο παιχνίδι της προκριματικής φάσης του Champions League.

Πρώτα απ’ όλα σημειώθηκε θετική εξέλιξη με την υπόθεση του Γκόρντον Σίλντενφελντ, ο οποίος συναντήθηκε με τη διοίκηση της Ντιναμό Μόσχας και επήλθε συμφωνία για να μείνει ελεύθερος.

Σήμερα θα υπάρξει το τελικό ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές και στη συνέχεια θα πάρει το πρώτο αεροπλάνο για Ελλάδα για να υπογράψει για τρία χρόνια στο «τριφύλλι». Από την πλευρά του, ο Νίκος Νταμπίζας έχει έναν ακόμη στόπερ σταντ-μπάι, εφόσον σημειωθεί νέα καθυστέρηση στην υπόθεση του Κροάτη.

Όσον αφορά τώρα τον Μεχντί Αμπέντ, οι «πράσινοι» έχουν καταθέσει πρόταση για τον δανεισμό του Αλγερινού χαφ για ακόμη έναν χρόνο στη Νιούκαστλ.

Ο παίκτης προσπαθεί να πιέσει τον βρετανικό σύλλογο να κάνει δεχθεί τη συγκεκριμένη πρόταση, ώστε να τεθεί το συντομότερο στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου. Οι ιθύνοντες του συλλόγου εκτιμούν ότι οι Άγγλοι, βλέποντας τη βελτίωση του παίκτη, θα τον δανείσουν πάλι στον Παναθηναϊκό.

Από εκεί και πέρα, εφόσον ολοκληρωθούν οι δύο παραπάνω υποθέσεις ο Νίκος Νταμπίζας θα έχει εκ νέου επαφές με τη διοίκηση της Γιουβέντους και τον Φάουστο Ρόσι, ο οποίος αποτελεί το «Νο1» για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής του «τριφυλλιού».

Η απόκτηση του 23χρονου χαφ αποτελεί μία ιδιαίτερα δύσκολη περίπτωση, αλλά πρόθεση των «πρασίνων» είναι να παλέψουν τις όποιες πιθανότητες έχουν για να κάνουν δικό τους τον παίκτη. Αν δεν έρθει ο Αμπέντ και ο κλείσει ο Ιταλός, θα αποκτηθεί και δεύτερος χαφ.

*** Στις 6 το απόγευμα (Novasports 1) ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει σε φιλική αναμέτρηση της Λέγκια Γκντανσκ, στο δεύτερο ματς προετοιμασίας για την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου μετά τα θετικά δείγματα που έδειξε στο παιχνίδι με την Ακρα Γκντίνια.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: