Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

«Ο Καλαϊτζίδης για όλους και για όλα»

kalaitzidis 2
Στον Arena FM 89,4 μίλησε ο προπονητής του Άρη, Δημήτρης Καλαϊτζίδης. Αναφέρθηκε στην μεταγραφή του Σιρίλ Καλί και τους λόγους που δεν ανακοινώθηκε ακόμα, στα λάθη των προηγούμενων ετών και τους υπερτιμημένους ποδοσφαιριστές αλλά και το φετινό μπάτζετ και τις κινήσεις που θα γίνουν.
Αναλυτικά όσα είπε ο coach του Άρη στον Arena FM 89,4:
Για την μεταγραφή του Καλί: «Δεν έχει αλλάξει κάτι απλά υπάρχει κάτι συνέβη και αναβλήθηκε για την Δευτέρα. Έχουν γίνει αυτές οι επαφές που έπρεπε να γίνουν, έγιναν οι συζητήσεις και απομένουν τα τυπικά για να ενταχτεί στην ομάδα. Αλλά δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα».
Για το μπάτζετ της ομάδας: «Χρήματα δεν περνάνε από το χέρι μου. Συμφωνήσαμε για ένα ποσό με τον πρόεδρο, στο οποίο μπορούμε να κινηθούμε και βάση αυτό θα γίνουν οι μεταγραφές. Πρέπει να κινηθούμε σωστά γιατί από ότι είδα τα προηγούμενα χρόνια, σαν παρατηρητής , βλέπω ότι υπήρχαν λόγοι που δεν μπόρεσε η ομάδα να ανταποκριθεί, παρότι τα χρήματα υπήρχαν. Υπήρχαν υπερτιμημένοι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δημιούργησαν μακροπρόθεσμα πρόβλημα στον Άρη».
Για τον προσυμφωνία  με τον Μίλτο Λιόνη: «Και σε αυτή την περίπτωση μένουν κάποια τυπικά. Είναι ένα παιδί που αρέσει εδώ και πολύ καιρό και θέλω να τον εντάξουμε στην ομάδα. Είναι κάτω των 24 ετών, ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Πρέπει να βρεις ικανούς ποδοσφαιριστές κάτω των 24 ετών που να μπορούν να βοηθήσουν στην υλοποίηση του στόχου του Άρη».
Για το αν παίζει ρόλο το όνομα του Άρη σε τέτοιες μεταγραφές: «Το χθες του Άρη δεν προκαλεί κίνητρο, αλλά η προοπτική που έχει η ομάδα είναι για όλους ένα έξτρα κίνητρο».
Για τις υπόλοιπες μεταγραφές και το πότε θα γίνουν: «Επιθυμία και προσδοκία θα ήταν να είναι από χθες εδώ. Αλλά επειδή θα είναι μόνο τρεις  θα πρέπει αυτές οι επιλογές να προσεχθούν πάρα πολύ. Για να περιορίσεις την πιθανότητα λάθους είναι να παρακολουθήσεις πολλούς και πολλές φορές, ώστε να βρεις τον καλύτερο για να τον εντάξεις στην ομάδα».
Για την περίπτωση του Μανιά και του Κύργια : «Μιλήσαμε με τον Μανιά, του κατέθεσα την άποψη μου, τον Κύργια τον πήρα τηλέφωνο, αλλά δεν γνωρίζει το νούμερο μου και δεν το σήκωσε. Δεν με ενοχλεί καθόλου απλά ήθελα να του καταθέσω την άποψη μου».
Για την Κ20: «Πήρα τις εκθέσεις των προπονητών , και για να είναι πιο δίκαιο τους κάλεσα όλους. Όλους όσους ήταν στελέχη της Κ20. Ο καθένας έχει της δικές του προπονητικές αντιλήψεις οπότε θεώρησα να καλέσω και αυτούς που προτάθηκαν αλλά και όλους τους υπόλοιπους. Τις τρεις πρώτες μέρες θα δω όλα τα παιδιά, και όποια από αυτά δείξουν ότι μπορούν θα συνεχίσουν για ακόμα τέσσερις μέρες».
Για την πιθανή συμμετοχή του Γιώργου του Ζήνδρου : «Εγώ διέκρινα όλα τα προηγούμενα χρόνια ότι ο Γιώργος ο Ζήνδρος ήταν κοντά με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο. Τώρα αν θα είναι ενεργό στέλεχος της ομάδας αυτό θα το δούμε τον επόμενο καιρό. Όσοι το δυνατό περισσότερα στελέχη από τους ποδοσφαιριστές που έχουν βιώματα από αυτή την ομάδα, είναι ευπρόσδεκτα. Ο Γιώργος ο Ζήνδρος είναι ένα από αυτά τα στελέχη. Εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, κοινωνικά αποδεκτός και εξαιρετικός επαγγελματίας».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: