Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

Η ευκαιρία του Καρνέζη!!

Μία τρελή «καραμπόλα» στην Ουντινέζε είναι αρκετά πιθανό να φέρει ως πρώτη επιλογή για την υπεράσπιση της εστίας της ιταλικής ομάδας τον Ορέστη Καρνέζη, όπως γράφει σήμερα η SportDay.

Η ευκαιρία του Καρνέζη
Τέσσερις τερματοφύλακες είχε την περσινή σεζόν στο ρόστερ της η Ουντινέζε, με τον Ορέστη Καρνέζη να… αναγκάζεται να παραχωρηθεί ως δανεικός στη Γρανάδα του Λούκας Αλκαρά.

Εκτός από τον Έλληνα τερματοφύλακα, οι «φριουλάνι» είχαν τον Μπρκιτς (12 εμφανίσεις), τον Κελάβα (10 συμμετοχές) και τον νεαρό-πολλά υποσχόμενο Σκούφετ (έπαιξε σε 16 ματς).

Οι δύο πρώτοι φέρονται να με το ένα πόδι εκτός «Φρίουλι», ενώ για τον νεαρό πορτιέρο φημολογείται ότι έχει εκδηλώσει επίσημα ενδιαφέρον η Ατλέτικο Μαδρίτης.

Έτσι, όπως γράφει και η στήλη «Τρελός του χωριού» της SportDay, από τη στιγμή που και οι τρεις είναι… φευγάτοι ανοίγει διάπλατα ο δρόμος για εκείνο που ήταν πέρσι δανεικός!

Από την πλευρά του, ο Καρνέζης θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει φανέλα βασικού και να καταφέρει να αρχίσει να παίζει σε περισσότερα ματς, εν όψει και της έλευσης του Κλαούντιο Ρανιέρι στην Εθνική Ελλάδας.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: