Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

«Πολύ κοντά σε συμφωνία»

kyriak
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο μεταγραφικός στόχος του Ηρακλή και πρώην παίκτης της Ζακύνθου, Παύλος Κυριακίδης. Τόνισε πως βρίσκεται πολύ κοντά στους “κυανόλευκους” και ανέφερε πως η φετινή Φούτμπολ Λιγκ θα είναι πιο απαιτητική.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Παύλος Κυριακίδης:
Για το πόσο κοντά είναι στον Ηρακλή:
“Είμαστε πολύ κοντά σε συμφωνία. Πέρυσι αγωνίστηκα στην Ζάκυνθο και δύο χρόνια πριν την Ζάκυνθο ήμουν στον Πανηλιακό. Έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα.  φέτος η Φούτμπολ Λιγκ θα είναι πολύ πιο απαιτητική από πέρυσι, θα έχει πιο δύσκολες ομάδες αλλά αυτό είναι  καλό για να είναι ανταγωνιστικό”.
Για τον όμιλο του Βορρά:
“Πολύ δυνατή θα ένιαι η ΑΕΚ αλλά ο Βορράς θα είναι πιο δύσκολος με πιο πολλές ομάδες δυνατές”.
Για την θέση που παίζει:
“Παίζω στα χαφ, αριστερά και δεξιά”.
Με τους παίκτες που έχει μιλήσει για τον Ηρακλή:
“Μίλησα με τον Οικονόμο. Όλοι ξέρουν τι ομάδα είναι ο Ηρακλής και δεν μπορούσαν να μου πούνε κάτι διαφορετικό”.
Για την αλλαγή που έρχεται στον Ηρακλή:
“Είναι ένα πολύ μεγάλο θετικό για ην ομάδα. Ο ποδοσφαιριστής να έχει το μυαλό του μόνο στην μπάλα αυτό θα βγει σε καλό”.
Για την περσινή πορεία του Ηρακλή:
“Ο Ηρακλής δεν είχε κάνει καλό ξεκίνημα και στο πρωτάθλημα και στα πλέι οφ. Αυτό του στοίχισε και τον έβαλε σε περιπέτειες. Στα πλέι οφ μετά πάλι έμεινε πίσω και δεν μπορούσε να κυνηγήσει την άνοδο. Είχε και παίκτες και ονόματα και δεν ξέρω τι έφταιξε. Ελπίζω αυτές τις μέρες να έχουμε θετικό αποτέλεσμα”.
Για την καταγωγή του:
“Είμαι από Κοζάνη εγώ. Στην Ζάκυνθο πήγα μέσω της Κοζάνης που έπαιζα Γ’ εθνική, αφού πρώτα με έναν μάνατζερ πήγα στον Πανηλιακό. Αν η Ζάκυνθος ήταν στον Βόρειο όμιλο που ανήκει γεωγραφικά πάλι στον Βορρά δεν θα με ήξεραν”.
Για την ταλαιπωρία που αντιμετώπισε στην Ζάκυνθο:
“Ήταν πάρα πολύ μεγάλη η ταλαιπωρία και απίστευτα τα ταξίδια. Κάναμε 30 ώρες ταξίδι σε δύο μέρες. Θέλαμε μετά τρεις μέρες να συνέλθουμε. Ήταν απίστευτο. Πολλά παιδιά της κατηγορίας γνωριζόμασταν και όταν μιλούσαμε πριν το ματς έλεγαν δεν γίνεται αυτό. Όμως αυτοί το κάνανε μια φορά. Εμείς το κάναμε συνέχεια”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: