Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

Απρόοπτο με Σπυρόπουλο!

Χωρίς τον Νίκο Σπυρόπουλο πραγματοποιήθηκε η απογευματινή προπόνηση του ΠΑΟΚ επί ολλανδικού εδάφους την Παρασκευή. Φιλικό με την Καμπούρ στις 26/7 έκλεισαν στον «δικέφαλο του Βορρά».

Απρόοπτο με Σπυρόπουλο
Με ένα απρόοπτο ολοκληρώθηκε το απογευματινό πρόγραμμα του ΠΑΟΚ την Παρασκευή. Ο Νίκος Σπυρόπουλος, στην δεύτερη μέρα της ομάδας επί ολλανδικού εδάφους, εγκατέλειψε την προπόνηση λόγω μιας φλεγμονής στο δάχτυλο του ποδιού του.

Το ιατρικό τιμ δεν ανησυχεί για την κατάσταση του αριστερού μπακ, που ωστόσο θα χρειαστεί να απουσιάσει για δυο-τρεις μέρες καθώς υποβλήθηκε σε μίνι-επέμβαση από τον Γιώργο Οικονομίδη.

Όσον αφορά τους υπόλοιπους παίκτες, άπαντες προπονήθηκαν κανονικά χωρίς προβλήματα. Οι Ρατς, Κάτσε και Κιόσε ακολούθησε πρόγραμμα σε χαμηλότερους ρυθμούς καθώς δεν έχουν φτάσει ακόμη στα επιθυμητά επίπεδα φυσικής κατάστασης.

Παράλληλα, ο Άγγελος Αναστασιάδης σε συνεννόηση με τους συνεργάτες του «έκλεισαν» φιλικό με την Καμπούρ για τις 26 Ιουλίου, καθώς έπειτα από την ενημέρωση του CAS που κλειδώνει την παρουσία στο Europa Leauge, το διάστημα προετοιμασίας θα είναι μεγαλύτερο.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: