Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Μιλά με Φονσέκα και Τζέτζε!

Με τους Φονσέκα και Τζέτζε για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής του γραμμής συζητά ο Πλατανιάς. Το προφίλ των δύο παικτών.

Μιλά με Φονσέκα και Τζέτζε
Μια εβδομάδα απέμεινε για τη σέντρα στο πρωτάθλημα, αλλά η προσπάθεια ενίσχυσης του Πλατανιά συνεχίζεται. Οι Χανιώτες μιλούν με δύο παίκτες, τον Βραζιλιάνο επιθετικό Γιούρι Ντε Σόουζα Φονσέκα και τον Ιβοριανό εξτρέμ Φρανκ Τζα Τζέτζε.

Πιο προσιτή είναι η περίπτωση του πρώτου, που είναι 33 ετών, έχει πορτογαλικό διαβατήριο και αγωνιζόταν την περασμένη περίοδο στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας έχοντας 12 γκολ σε 37 εμφανίσεις με την Πονφεραντίνα. Παλαιότερα είχε παίξει σε Μποαβίστα, Ζιλ Βισέντε, Εστορίλ, Ποντεβέδρα και Λας Πάλμας.

Ο Τζα Τζέτζε, που είχε ακουστεί και για την ΑΕΚ, είναι ελεύθερος από τη νορβηγική Σάρπσμποργκ, με την οποία είχε 6 γκολ σε 17 εμφανίσεις το 2014. Την προηγούμενη διετία ο 28χρονος άσος είχε παίξει στην Τσερνομόρετς έχοντας 10 γκολ και 6 ασίστ σε 59 ματς, ενώ προηγουμένως έπαιζε στη Γαλλία, σε Παρί, Μπρεστ, Γκρενόμπλ, Στρασμπούρ, Αρλ και Νις. Σημειώνεται πως αν κι έπαιξε στις «μικρές» εθνικές ομάδες της Γαλλίας (έχει γαλλικό διαβατήριο), έγινε διεθνής με την Ανδρών της Ακτής Ελεφαντοστού καταγράφοντας δύο συμμετοχές. Ο μικρότερος αδερφός του, Μπράις, παίζει στη Μαρσέιγ.

inner
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: