Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Ρομπέρτο: «1-0 με γκολ του Κασάμι»

Στην πρόβλεψη ότι ο Ολυμπιακός θα επικρατήσει με σκορ 1-0 τη Γιουβέντους την Τετάρτη προχώρησε ο Ρομπέρτο, μιλώντας στην Gazzetta Dello Sport και είπε ότι ο «χρυσός» σκόρερ θα είναι ο Κασάμι!

Ρομπέρτο: «1-0 με γκολ του Κασάμι»
Κάτι παραπάνω από αισιόδοξος όσον αφορά την έκβαση του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Γιουβέντους στο Καραϊσκάκη, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Champions League, εμφανίστηκε ο Ρομπέρτο.

Μιλώντας στην ιταλική εφημερίδα «Gazzetta Dello Sport», ο Ισπανός τερματοφύλακας των Πειραιωτών υποστήριξε ότι θα καταφέρουν να κερδίσουν την πρωταθλήτρια Ιταλίας, με σκορ 1-0 και, μάλιστα, σκόρερ στη νίκη θα είναι ο Παϊτίμ Κασάμι!

«Η Γιουβέντους είναι ένας κορυφαίος σύλλογος, όπως και η Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά στην έδρα μας μπορούμε να νικήσουμε τον οποιονδήποτε αντίπαλο. Μεγάλωσα στην Ατλέτικο Μαδρίτης και ξέρω τι σημαίνει να παίζεις σε ένα γήπεδο, όπως είναι το Καραϊσκάκη ή το Καλντερόν που μοιάζουν αρκετά, και οι οπαδοί βοηθούν πραγματικά την ομάδα τους. Πιστεύουμε ότι μπορούν να μας βοηθήσουν αρκετά. Σε αυτό το γήπεδο θα νιώσετε σαν στο σπίτι σας. Το επίπεδο του ιταλικού πρωταθλήματος είναι υψηλό και φαίνεται λίγο περίεργο το γεγονός ότι η Γιουβέντους δεν τα καταφέρνει στο εξωτερικό. Ανησυχώ για τον Τέβες, αλλά όχι μόνο για εκείνον. Θα μπορούσα να μιλήσω για τον Μοράτα ή τον Γιορέντε ή να αγνοήσουμε τον Πίρλο. Πρόβλεψη; Θα κερδίσουμε ένα-μηδέν με κεφαλιά του Κασάμι», ανέφερε αρχικά ο 28χρονος γκολκίπερ και αναφέρθηκε στα παράπονα που είχε η Ρόμα από τη διαιτησία στο ντέρμπι με τη Γιουβέντους:

«Α, όχι, θα πρέπει να δείχνουμε εμπιστοσύνη στους διαιτητές. Και εδώ επίσης γίνεται συχνά λόγος για στήριξη στον Ολυμπιακό από τη διαιτησία. Εγώ σκέφτομαι συχνά πως οι επιθετικοί των καλύτερων συλόγων δημιουργούν περισσότερες ευκαιρίες για γκολ, μπαίνουν συχνά στην αντίπαλη περιοχή και συνεπώς σφυρίζουν περισσότερο οι διαιτητές υπέρ τους. Μεταξύ πάρα πολλών αποφάσεων ίσως να έχουν γίνει κάποια λάθη. Όμως η εμπιστοσύνη παραμένει και στην Ευρώπη άλλωστε σφυρίζουν πάντα οι καλύτεροι διαιτητές. Είμαστε ήσυχοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: