Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Έτοιμος να υποδεχθεί την… Κυρία!!

Όλοι έτοιμοι! Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση κόντρα στη Γιουβέντους, με τον Μίτσελ να συμπεριλαμβάνει στην αποστολή και τον Δημήτρη Σιόβα!

Έτοιμος να υποδεχθεί την… Κυρία!
Μόνο ευχάριστα νέα είχε ο Μίτσελ στην τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού, ενόψει της αναμέτρησης με τη Γιουβέντους στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την 3η αγωνιστική του Champions League (22/10, 21:45). Ο Ισπανός τεχνικός είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, με τον Δημήτρη Σιόβα να συμμετέχει ξανά σε φουλ ρυθμούς, με αποτέλεσμα να συμπεριληφθεί στην αποστολή.

Μετά το καθιερωμένο «ζέσταμα», οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν ασκήσεις για την ανάπτυξη του παιχνιδιού, συνέχισαν με… τακτική και ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους δουλεύοντας πάνω στις στημένες φάσεις.

Αναλυτικά, η αποστολή των «ερυθρολεύκων»: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Αμπιντάλ, Αφελάι, Αυλωνίτης, Μποτία, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Ντομίνγκεζ, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φουστέρ, Γιαννούλης, Κασάμι, Μανιάτης, Μασουακού, Μιλιβόγεβιτς, Μήτρογλου, Εντινγκά, Σαλίνο, Σιόβας.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: