Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Στο… νήμα ο Μακ, μέσα ο Κλάους!!

Την τελευταία στιγμή θα κριθεί όπως φαίνεται η συμμετοχή του Ρόμπερτ Μακ, στην αναμέτρηση με την Φιορεντίνα, αφού ο Σλοβάκος συνέχισε να πονάει και την Τρίτη. Μπήκε και παίζει ο Αθανασιάδης!

Στο… νήμα ο Μακ, μέσα ο Κλάους
Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Τρίτης στον ΠΑΟΚ. Άπαντες στον «δικέφαλο του Βορρά» φουλάρουν πλέον για την εντός έδρας αναμέτρηση απέναντι στην Φιορεντίνα, την ερχόμενη Πέμπτη στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Europa League.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης ενόψει του ματς με τους Ιταλούς «πονοκεφαλιάζει» σχετικά με την συμμετοχή του Ρόμπερτ Μακ. Ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός, συνεχίζει να πονάει έπειτα από χτύπημα που δέχτηκε στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, κάτι που φάνηκε και την Τρίτη, όπου ακολούθησε θεραπεία στο γυμναστήριο. Έτσι η παρουσία του θα ξεκαθαρίσει την Τετάρτη.

Τα ευχάριστα έρχονται από το μέτωπο του Στέφανου Αθανασιάδη, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στην διάθεση του έμπειρου τεχνικού. Θετική εξέλιξη και με τον Γιώργο Τζαβέλλα που ανέβασε ρυθμούς και για πρώτη φορά, μετά τον τραυματισμό του, έκανε ασκήσεις με μπάλα.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: