Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

«Υπάρχουν κάποιοι πόροι»

image_resizer
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του Α.Σ. Άρη, Τάσος Οικονόμου και μίλησε για την κατάσταση στους «κίτρινους» μετά την αποχώρηση του Γιώργου Γαλανού από την ομάδα.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για τις λύσεις που υπάρχουν στον Άρη:
«Νομίζω πως υπάρχει κάποια λύση. Το ποδοσφαιρικό τμήμα ανήκει τον Α.Σ και αυτός θα το τρέξει. Υπάρχουν κάποιοι πόροι που προέρχονται από τα εισιτήρια, η συμφωνία με το τηλεοπτικό αλλά και την διαφήμιση της φανέλας. Επιπλέον, υπάρχει και μια βοήθεια που υπολογίζουμε από κάποιους ανθρώπους και έχει γίνει το πρώτο βήμα. Υπάρχουν 50.000 στα χέρια του συλλόγου και θα κατατεθούν στο ταμείο μας άλλες 150.000. Δεν θέλω να αναφερθώ σε ονόματα γιατί υπάρχει δέσμευση να μην αποκαλύψουμε κάτι. Αν όλα πάνε καλά θα αποκαλυφτούν στον λαό του Άρη. Δεν είναι επώνυμοι Αρειανοί αλλά άνθρωποι που θέλουν να βοηθήσουν τον σύλλογο. Τα χρήματα αυτά είναι άμεσα καταβλητέα. Έχουμε αυτή τη βοήθεια, ποντάρουμε στη καλή αγωνιστική εικόνα της ομάδας και φυσικά περιμένουμε και άλλους ανθρώπους όπως τους επώνυμους Αρειανούς που πιστεύω πως αν δουν καλή αγωνιστική εικόνα από την ομάδα θα βοηθήσουν».
Για το αν επιτέθηκε ο Καλαιτζίδης σε δημοσιογράφο με αιχμηρό αντικείμενο:
«Από ότι πληροφορούμε δεν έχει γίνει κάποια μήνυση για αυτό το συμβάν. Αυτή την στιγμή υπάρχει ένα συμβόλαιο. Αν πάει στα δικαστήρια θα είναι ένα θέμα του κ. Καλαιτζίδη. Δεν ήμουν παρών και δεν έχω εικόνα για αυτό το θέμα».
Για το αν υπάρχει ενδιαφέρον από τον αδερφό του Καλαιτζίδη:
«Υπάρχουν κάποιοι ανώνυμοι Αρειανοί, μπορεί να είναι μέσα σε αυτούς μπορεί και όχι. Επίσημο ενδιαφέρον πάντως για να θέλει να πάρει την ομάδα δεν υπάρχει».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: