Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

« Sold out μέχρι την Πέμπτη»

GAGATSIS
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης. Μίλησε μεταξύ άλλων για την επερχόμενη αναμέτρηση του «Δικεφάλου» με την Φιορεντίνα και τόνισε πως θα υπάρξει «sold out» μέχρι την Πέμπτη.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για το παιχνίδι με την Φιορεντίνα:
«Έχουμε αποδείξει τα τελευταία χρόνια πως κάνουμε μεγάλες πορείες στην Ευρώπη. Από την άλλη πλευρά βέβαια είναι μια ιστορική ομάδα, η Φιορεντίνα όπου έχουν περάσει μεγάλοι παίκτες όπως ο Μπατιστούτα και ο Λούκα Τόνι. Θα είναι ένα παιχνίδι με μεγάλη βαθμολογική σημασία όμως η ομάδα μας θα είναι προετοιμασμένη ώστε να μπορέσει να περάσει στην επόμενη φάση».
Για τα εισιτήρια της αναμέτρησης:
«Έχουν φύγει πάνω από  11.000 εισιτήρια και το sold out είναι κοντά. Ως την Πέμπτη το μεσημέρι πιστεύω πως τα εισιτήρια θα έχουν εξαντληθεί. Σήμερα μόνο έχουν φύγει 3.500 εισιτήρια».
Για την ασφάλεια που θα υπάρχει στο γήπεδο:
«Οι θύρες θα ανοίξουν στις 17.30, και η αστυνομία θα έχει τον κλοιό στις κεντρικές θύρες μέχρι να έρθουν οι ομάδες. Ο κόσμος έχει δείξει πως ξέρει να προστατεύει την ομάδα και δεν πρέπει να ξεχνάμε πως είμαστε υπό καθεστώς επιτήρησης μετά από όσα είχαν γίνει με την Ραπίντ. Με την Μίνσκ αλλά και στην Γαλλία ο κόσμος μας έδειξε το καλό του πρόσωπο».
Για την αλλαγή που έχει φέρει ο Ιβάν Σαββίδης:
«Σίγουρα ο ΠΑΟΚ έχει αλλάξει επίπεδο με τον Ιβάν Σαββίδη. Με τον ερχομό και του κ. Αγγελίδη και την τοποθέτηση του Ζήση του Βρύζα  στον ρόλο του τεχνικού διευθυντή που είναι ο ρόλος που του ταιριάζει η ομάδα μπορεί να πάει πολύ καλά. Ο νέος πρόεδρος σίγουρα έχει στο μυαλό του και κάποιες κινήσεις άλλες. Η οικονομική επιφάνεια του κ. Σαββίδη έχει βοηθήσει τον ΠΑΟΚ να αλλάξει επίπεδο. Όλοι περιμένουμε να φύγει ο βραχνάς των χρεών ώστε να προχωρήσουμε».
Για τους φιλάθλους της Φιορεντίνα που θα έρθουν στη Τούμπα:
Η» θύρα 8 θα κλείσει, καθώς θα έρθουν γύρω στους 400 Ιταλούς».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: