Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

«Ο Αγγελίδης θα οδηγήσει τον ΠΑΟΚ»

orfanos090
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο  Υπουργός Μακεδονίας  – Θράκης, Γιώργος Ορφανός και μίλησε για την συνάντηση γνωριμίας που είχε με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, τον Ιάκωβο Αγγελίδη.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον Arena FM:
Για την συνάντηση του με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ:
«Αυτές οι συναντήσεις ξεκινάν εθιμοτυπικά και καταλήγουν σε ουσία. Τουλάχιστον δύο – τρία βασικά θέματα μπήκαν στο τραπέζι. Το θέμα των χρεών είναι πιο σημαντικό με την έννοια της προσπάθειας που κάνει ο ΠΑΟΚ για να αυξήσει τις ικανότητες του. Στην συνέχεια θα στοχεύει πιο ψηλά ο ΠΑΟΚ καθώς είναι μεγάλη ομάδα και κοιτάει συνεχώς για το κάτι παραπάνω. Το θέμα θα προχωρήσει μόλις υπάρξει τελική συμφωνία. Ελπίζω αυτή η συμφωνία να τους ικανοποιήσει όλους. Θα είναι μια ρύθμιση γενικού χαρακτήρα που θα αφορά και τον ΠΑΟΚ και όσους άλλους ενδιαφέρονται».
Για την εντύπωση που του άφησε ο Ιάκωβος Αγγελίδης:
«Έχει μια εμπειρία στο Ισραήλ σε μια σημαντική ομάδα, έχει ασχοληθεί στην Κύπρο και ξέρει το Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Ο κ. Σαββίδης πήρε κάποιον έμπειρο στην Ευρώπη που λύνοντας τα εσωτερικά προβλήματα θα οδηγήσει τον ΠΑΟΚ εκεί που του αρμόζει».
Για το θέμα των χρεών:
«Ο κόσμος θέλει να τελειώσει η όλη υπόθεση. Οι γενικότερες δυνατότητες της ομάδας θα ανοίξουν μόλις ολοκληρωθεί αυτό το θέμα. Εγώ θέλω να είμαι προσεχτικός όμως όταν δίνω χρονικές ελπίδες. Πληροφορούμε τις διαδικασίες αλλά ούτε αυτοί που διαπραγματεύονται δεν ξέρουν πότε θα τελειώσει το θέμα. Υπάρχουν διάφορες προτάσεις και θεωρώ πως η τελική θα είναι καλή και για τον ΠΑΟΚ και για τους υπόλοιπους που θέλουν να πληρώσουν. Θα δοθεί η δυνατότητα κάποιοι να πληρώσουν και το κράτος να εισπράξει. Αυτό είναι πολύ σημαντικό».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: