Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

«Κρίνεται» του Μακ!


Στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ θα κριθεί η συμμετοχή του Ρόμπερτ Μακ στο παιχνίδι με τη Φιορεντίνα, την ώρα που ο Στέφανος Αθανασιάδης ετοιμάζεται να ξεκινήσει ως βασικός.

«Κρίνεται» του Μακ
Ως βασικός αναμένεται να αγωνιστεί ο Στέφανος Αθανασιάδης στο αυριανό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Φιορεντίνα, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa League.

Ο διεθνής επιθετικός είχε βγάλει το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης τη Δευτέρα, ενώ χθες γυμνάστηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.

Έτσι ο 26χρονος παίκτης θα δώσει το «παρών» σε έναν από τους πιο κρίσιμους αγώνες του «Δικεφάλου του Βορρά», καθώς κρίνεται το μέλλον του στην Ευρώπη.

Από την πλευρά του, ο Ρόμπερτ Μακ δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που έχει στο δεξί του πόδι από την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο και χθες πονούσε.

Ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός ακολούθησε θεραπεία και γυμναστήριο και σήμερα θα κριθεί αν θα αγωνιστεί κόντρα στους «βιόλα».

Ο Αγγελος Αναστασιάδης δούλεψε χθες περισσότερο τα τελειώματα των φάσεων και το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με διπλό σε μικρό χώρο.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: