Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

«Η κλήρωση μας δίνει δικαίωμα να ελπίζουμε»

Η ΑΕΝΚ απέκτησε δικαίωμα ελπίδας να βρεθεί στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος μπάσκετ των ανδρών, αφού θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά του ερχόμενου Δεκέμβρη τον Απόλλωνα Πατρών στο Ζηρίνειο.

«Η κλήρωση μας δίνει δικαίωμα να ελπίζουμε»
Έτσι, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου τόνισε πως είναι ευκαιρία για την ομάδα των βορείων προαστίων να προκριθεί σε ένα τελικό, όμως τόνισε πως προέχουν οι αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα και περισσότερο αυτή κόντρα στον Πανελευσινιακό το ερχόμενο Σάββατο.

Αναλυτικά: «Το παιχνίδι με τον Απόλλωνα είναι πολύ μακρινό αυτή τη στιγμή, καθώς είναι μετά από δύο μήνες και δεν μπορώ να πω πως το σκεφτόμαστε αυτή τη στιγμή. Προέχει για μας το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Πανελευσινιακό, αλλά η αλήθεια είναι πως η κλήρωση αυτή μας δίνει το δικαίωμα να ελπίζουμε πως μπορούμε να βρεθούμε για πρώτη φορά στην ιστορία μας στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Όταν θα έρθει λοιπόν αυτή η ώρα, θα ασχοληθούμε πολύ σοβαρά με το παιχνίδι, καθώς, όπως σας είπα, υπάρχει προοπτική που θα μεγαλώσει το σύλλογο ακόμα παραπάνω».

Ο Δημήτρης Μενουδάκος συμπλήρωσε πως: «Η κλήρωση μας έφερε στα ημιτελικά αντίπαλο τον Απόλλωνα Πατρών, είναι μεγάλη πρόκληση για μας, καθώς υπάρχει και το πλεονέκτημα ότι παίζουμε στην έδρα μας. Βέβαια, ο Απόλλωνας είναι εξαιρετική ομάδα, με καλό προπονητή και πολύ καλούς παίκτες. Θα κοιτάξουμε να φανούμε αντάξιοι της πρόκλησης αυτής και να πάρουμε την πρόκριση για τον τελικό, που θα αποτελέσει ακόμα μια ιστορική στιγμή για την ομάδα μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: