Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Με τα… μούτρα στην δουλειά!

Διπλή προπόνηση περιελάμβανε το πρόγραμμα της Τρίτης (21/10) στο «στρατόπεδο» της Νίκης Βόλου ενόψει της αναμέτρησης με την Skoda Ξάνθη. Μοναδικός απόντας για τους Θεσσαλούς και πάλι ο Κέις Λάουξ.

Με τα… μούτρα στην δουλειά
Κανονικά συνεχίστηκε την Τρίτη (21/10) η προετοιμασία της Νίκης Βόλου ενόψει της αναμέτρησης με την Skoda Ξάνθη στο πλαίσιο της όγδοης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, με τους Θεσσαλούς να πέφτουν με τα… μούτρα στην δουλειά.

Συγκεκριμένα, οι παίκτες της ομάδας του Βόλου ολοκλήρωσαν διπλή προπόνηση υπό το βλέμμα του Παναγιώτη Τζαναβάρα και των συνεργατών του.

Αρχικά, το πρωί στις 09:00 δούλεψαν για αρκετή ώρα με βάρη στο γυμναστήριο, ενώ νωρίτερα είχαν κάνει τρέξιμο και ασκήσεις φυσικής κατάστασης. Το απόγευμα στις 17:00 πάτησαν… χορτάρι κάνοντας ασκήσεις κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας, με τον τεχνικό του συλλόγου να δουλεύει τόσο στην αμυντική λειτουργία, όσο και στην επιθετική ανάπτυξη.

Μοναδικός απόντας ήταν και πάλι ο Κέις Λάουξ, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στον δικέφαλο κι έκανε κάποιες ασκήσεις ενδυνάμωσης στο πρωινό πρόγραμμα, δίχως να ακολουθήσει το απογευματινό.

Επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση στη Νίκη Βόλου, είναι για την Τετάρτη (22/10) το πρωί, στο γήπεδο των Καναλίων. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: