Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Επέστρεψε με… χαμόγελα!!

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο επέστρεψε στις προπονήσεις η Skoda Ξάνθη, που είδε το ρόστερ της να «γεμίζει» ενόψει Νίκης Βόλου. Κανονικά υπολογίζεται ο Κώστας Φλίσκας. Χαμόγελα για Δημήτρη Κυριακίδη.

Επέστρεψε με… χαμόγελα
Μετά το ρεπό της Δευτέρας (20/10), στην Skoda Ξάνθη επέστρεψαν σε ρυθμούς προπονήσεων ενόψει της όγδοης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας ενάντια στη Νίκη Βόλου.

Μάλιστα, ο Ράζβαν Λουτσέσκου ήταν στην ευχάριστη θέση να δει το ρόστερ του να «γεμίζει» για τον αγώνα με τους «νεοφώτιστους», καθώς ο Κώστας Φλίσκας είναι κανονικά σε θέση να παίξει, διότι εξέτισε την ποινή της τιμωρίας του από το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Εκτός αυτού όμως, ο τεχνικός των Ακριτών έχει κι έναν επιπλέον λόγο να χαμογελάει. Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Κυριακίδης ξεκίνησε τρέξιμο σε χαλαρούς ρυθμούς για πρώτη φορά μετά την εγχείρηση στην οποία είχε υποβληθεί.

Όσον αφορά στο πρόγραμμα της Πέμπτης (21/10) της Skoda Ξάνθης, ξεκίνησε με ασκήσεις προθέρμανσης και στην συνέχεια επικεντρώθηκε σε ασκήσεις τακτικής. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: