Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

«Απόλυτη ισορροπία στα παραστατικά»

Την τραγελαφική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στο ποδοσφαιρικό τμήμα και καλείται ο ίδιος (με το υπόλοιπο ΔΣ) να διαχειριστεί, σχολίασε ο Τάσος Οικονόμου.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, μιλώντας στην εκπομπή «Τρίτο ημίχρονο» του Αθλητικού Metropolis επανέλαβε την εκπεφρασμένη θέση περί απόλυτης στήριξης στον Καλαϊτζίδη, μίλησε για απόλυτη ισορροπία στα έσοδα-έξοδα, αντιτιθέμενος σε όσα δήλωσε προσφάτως δημόσια ο Γαλανός, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο «μπέρδεμα» που προέκυψε πριν την έναρξη του κυριακάτικου αγώνα των γυναικών απέναντι στα Χανιά.

Αφού αρχικά προανήγγειλε το βραδινό ΔΣ του Ερασιτέχνη, ο Τάσος Οικονόμου γνωστοποίησε πως «από το βράδυ της Κυριακής καλέσαμε τον κύριο Γαλανό. Σήμερα, όμως, μας είπε ότι δεν θα έρθει». Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο «καυτό» ζήτημα που έχει να κάνει με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη, επισημαίνοντας: «Ο προπονητής έχει συμβόλαιο με τον ΑΣ. Ο κ. Γαλανός προχώρησε στην απόλυσή του χωρίς να μας ενημερώσει. Θα το δούμε το βράδυ. Εμείς εξακολουθούμε να στηρίζουμε Καλαϊτζίδη».

Σχετικά δε, με τα οικονομικά ζητήματα του ποδοσφαιρικού τμήματος, ο πρόεδρος του ΑΣ, ήταν αποκαλυπτικός, υπογραμμίζοντας: «Τα παραστατικά που μας έχουν δοθεί αφορούν έσοδα από διαρκείας, τα εισιτήρια των δύο εντός έδρας αγώνων και μια μικρή χορηγία. Παραστατικά δαπανών μας έχουν δοθεί για ένα ποσό περίπου το ίδιο. Εχουμε ζητήσει όλα τα παραστατικά και καλά θα κάνει να μας τα φέρει ο κύριος Γαλανός. Είχαμε ανοχή 20-25 ημερών για να προχωρήσει η ομάδα, αλλά ως εδώ. Παραστατικά στο όνομα της εταιρείας του δεν πρόκειται να τα αναγνωρίσουμε». Σε ότι αφορά το θέμα με το γήπεδο και τη γυναικεία ομάδα του Αρη, επεσήμανε: «Εμείς είμαστε ιδιοκτήτες του γηπέδου. Το ματς ήταν στις 10:30 και οι αποστολές ήρθαν στις 9. Επικοινωνήσαμε με τον φύλακα πολλές φορές και τις προηγούμενες ημέρες, αλλά εκείνος δήλωνε απολυμένος από την ΠΑΕ και δεν μας έδινε τα κλειδιά. Καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι ήταν απόφαση του κυρίου Γαλανού αφού το γήπεδο ανοίγει κανονικά όταν παίζει η ανδρική ομάδα».

Τράιος: «Ανακρίβειες και ψεύδη»

Η τοποθέτηση του κυρίου Οικονόμου περί του τι ακριβώς συνέβη με τον αγώνα της γυναικείας ομάδας του Αρη, προκάλεσε την αντίδραση του πιο στενού συνεργάτη του υπευθύνου του ποδοσφαιρικού τμήματος, του Περικλή Τράιου. Ο τελευταίος παρενέβη στην ίδια εκπομπή και υπογράμμισε: «Ακούστηκαν ανακρίβειες και ψεύδη. Αν είναι δυνατόν ολόκληρος ερασιτέχνης Αρης να μην έχει δεύτερα κλειδιά στο γήπεδο. Μιλάμε για απίστευτη ανευθυνότητα και προχειρότητα. Αυτοί που βρίσκονται στις καρέκλες, θέλουν να διαιωνίζονται όλα όσα ακούγονται και να κάνουν τους διαχειριστές με τα λεφτά της NOVA». Από κει και πέρα, μιλώντας για τα όσα έγιναν από το απόγευμα της Κυριακής, προσέθεσε: «Εμείς δεν υπάρχουμε για τον Αρη, αν ο Ερασιτέχνης συνεχίσει τις ίδιες επιλογές. Τόσο καιρό ήμασταν διαλλακτικοί, αλλά συμβαίνουν απίθανα πράγματα. Σάββατο βράδυ βγαίνει ανακοίνωση από πλευράς ΑΣ για στήριξη στον προπονητή μόνο και μόνο για να απαντηθούν ορισμένες φήμες για επαφές με άλλους τεχνικούς. Ολοι αυτοί που διοικούν τον Αρη πρέπει να καταλάβουν ότι θέτουν σε πολύ μεγάλο κίνδυνο τον σύλλογο».
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: