Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Κάτι της χρωστάει…!

Δύο φορές μέχρι σήμερα η Γιουβέντους έχει πληγώσει τον Ολυμπιακό, ο οποίος απόψε θέλει να πάρει ρεβάνς με οδηγό τις εμφανίσεις που είχε κάνει με την Ατλέτικο και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Κάτι της χρωστάει…
Μία μεγάλη βραδιά περιμένει και απόψε τον Ολυμπιακό, ο οποίος υποδέχεται τη Γιουβέντους στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League (21:45, ΝΕΡΙΤ, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Το σημερινό παιχνίδι «κρύβει» μία πρόκριση, καθώς αν κερδίσουν οι Πειραιώτες τότε αυξάνονται οι πιθανότητες να βρεθούν εκείνοι στους «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Πόσω μάλλον για τους Ιταλούς, οι οποίοι αν φύγουν με το «διπλό» από το Φάληρο, θα έχουν κάνει το απόλυτο στις πρώτες αγωνιστικές.

Ωστόσο, στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο επιθυμούν να επαναλάβουν την εμφάνιση που είχαν κάνει στην πρεμιέρα του θεσμού με την Ατλέτικο Μαδρίτης και την περσινή σεζόν με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ακόμη ένα κίνητρο για τους πρωταθλητές Ελλάδας είναι το γεγονός ότι… κάτι χρωστούν στους «μπιανκονέρι» από το 1999, όταν με γκολ του Κόντε στα τελευταία λεπτά του αγώνα στο ΟΑΚΑ, κατάφεραν να προκριθούν στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Επίσης, υπάρχει και η «εφιαλτική» ήττα στο Τορίνο το 2003, εκείνο το 0-7!

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Μίτσελ σκοπεύει να παρατάξει την ομάδα όπως στο παιχνίδι με την Ατλέτικο. Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ρομπέρτο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ελαμπντελαούι, Μποτία, Αμπιντάλ και Μασουακού.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Μιλιβόγεβιτς και Κασάμι, με τους Αφελάι και Μανιάτης στα πλάγια. Ελεύθερο ρόλο θα έχει ο Ντομίνγκες, ενώ ο Μήτρογλου θα παίξει στην κορυφή της επίθεσης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Αυλωνίτης, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Ντουρμάζ, Γιαννούλης, Εντινγκά, Σαλίνο και Σιόβας. Εκτός έμεινε μόνο ο ανέτοιμος Μπενίτες.

Από την πλευρά του, ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι αναμένεται να χρησιμοποιήσει τους Μπουφόν, Ογκμπόνα, Μπονούτσι, Κιελίνι, Λιχτστάινερ, Βιδάλ, Πίρλο, Πογκμπά, Ασαμόα, Μοράτα και Τέβες.

Στον πάγκο θα βρίσκονται οι Στοράρι, Ρουμπίνιο, Εβρά, Παντοΐν, Ματιέλο, Μαρκίζιο, Περέιρα, Κομάν, Τζιοβίνκο και Γιορέντε.

Διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης θα είναι ο Σέρβος διαιτητής, Μίλοραντ Μάζιτς. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: