Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

«To 78% ανήκει στον Σαββίδη»

panozaxos
Στον ArenaFM 89,4 φιλοξενήθηκε ο φοροτεχνικός της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Δημήτρης Πανοζάχος
Αναφέρθηκε στην Γενική Συνέλευση, τα 7 εκατ. ευρώ που έβαλε ο Ιβάν Σαββίδης.
Αναλυτικά τα όσα είπε στον ArenaFM 89,4:
Για το ότι ο Ιβάν Σαββίδης βάζει 7 εκατ. ευρώ τόνισε:
«Τα επτά εκατ. ευρώ παραμένουν επτά εκατ. ευρώ και θα μπουν μέσα σε ένα μήνα και θα κρατηθούν για να είναι καλυμμένες οι τρέχουσες ανάγκες της ΠΑΕ. Μαζί με τα επτά εκατ. φτάνουμε τα 45 εκατ. ένα ποσό αξιοσέβαστο για τον αθλητισμό, τη χώρα αλλά και τον ίδιο τον ΠΑΟΚ. Μάλιστα, τα λεφτά αυτά που έβαλε ο κ. Σαββίδης δεν είναι δανεικά και τα λεφτά του μπορεί να τα πάρει πίσω μόνο με την πώληση των μετοχών».
Για το ότι το ποσοστό του κ. Σαββίδη προσέθεσε:
«Σήμερα το ποσοστό του Σαββίδη είναι 78% και όχι 87%, όπως υπολογίσαμε χθες. Το υπόλοιπο 10% το έχει ο ερασιτέχνη και το υπόλοιπο οι μικρομέτοχοι».
Σχετικά με τα όσα ακούγονται για της ληξιπρόθεσμες οφειλές είπε:
«Άλλωστε γι’ αυτό ήμουν και στην Γενική Συνέλευση. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει καμία σχέση με τα όσα ακούγονται για της ληξιπρόθεσμες οφειλές, αλλά έχει μία εκκρεμή υπόθεση στα δικαστήρια και μιλάμε για κάτι διαφορετικό. Όλοι οι νόμοι έχουν δύο σκέλη. Το ένα για τις τελεσίδικες που είναι οι ληξιπρόθεσμες και το άλλο σκέλος η περίπτωση του ΠΑΟΚ».
Για το ότι ο Σαββίδης θέλει να δώσει τα χρήματα για τα χρέη:
«Τώρα αν το κάνουμε στρογγυλά είναι 10,5 εκατ. ευρώ και νομίζω με τις πληροφορίες που έχουμε θα έχει μία 10% προσαύξηση. Θα την δούμε γραμμένη όλοι και μετά θα μπορούμε να κάνουμε συζήτηση».
Για τα όσα ακούγονται για τα λεφτά που έχει βάλει ο Ιβάν Σαββίδης υπογράμμισε:
«Όπως είπα και προηγουμένως, άμα δούμε τα λεφτά που βάζει ο Ιβάν Σαββίδης στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι με αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Δεν τα βάζει δανεικά και κάνει ότι πιο τυπικό προβλέπει ο νόμος. Αυτό που μπορώ να πω δημοσίως είναι ότι τα λεφτά όλων των αυξήσεων έχουν κατατεθεί και δεν μπορούν να παρθούν πίσω. Τα 38 εκατ. ευρώ έχουν κατατεθεί και ένα έναντι από τα επτά εκατ. το οποίο είναι λίγο πιο κάτω από τα 2.5. εκατ».
Για τα πόσα είναι τα έξοδα του ΠΑΟΚ μηνιαίως υποστήριξε:
«Να μην μπούμε σ’ αυτή τη διαδικασία. Αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι όποιος θέλει μπορεί να έρθει στις 20 Δεκεμβρίου στη Γενική Συνέλευση, να δει ετησίως και μετά να πάει να κάνει τις διαιρέσεις του».
Για το τι προσφέρει η αποπληρωμή των χρεών στον ΠΑΟΚ απάντησε:
«Νομίζω ότι δεν θα έχει ούτε μία εκκρεμότητα. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν θα έχει καμία οφειλή, ούτε στο Δημόσιο, ούτε και σε τρίτους εκτός των τρεχουσών. Όλα είναι ρυθμισμένα και είμαστε στα τρέχοντα».
Τέλος όσον αφορά τον νόμο και το πότε θα κατατεθεί κατέληξε:
«Νομίζω πως μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: