Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Και στο βάθος… Κάλας!


Ένα ποσό 500.000 δολαρίων εγγυάται στον Ερασιτέχνη Άρη ο αδερφός του Δημήτρη Καλαϊτζίδη, Αλεξ Κάλας, ώστε να βγει η χρονιά και πλέον ο ΑΣ προχωράει χωρίς τον Γιώργο Γαλανό.

Και στο βάθος… Κάλας
Την ευθύνη για το ποδοσφαιρικό τμήμα ανέλαβε ο Ερασιτέχνης Άρης, ύστερα από την αποχώρηση του Γιώργου Γαλανού από τη διοίκηση της ομάδας, και στο βάθος υπάρχει η περίπτωση του Αλεξ Κάλας.

Στους «κίτρινους» δεν μπορούσε να συνεχιστεί άλλο συνεργασία του ΑΣ με τον Βορειοελλαδίτη επιχειρηματία, ύστερα από τα όσα είπε ο τελευταίος για τον για τον Τάσο Οικονόμου όσο και τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

Πλέον ο Ερασιτέχνης αναλαμβάνει να τρέξει το τμήμα μέχρι το τέλος της χρονιάς, έχοντας στο πλευρό του τον Αλεξ Κάλας (αν και διαψεύδεται η οποιαδήποτε εμπλοκή του), ο οποίος φημολογείται πως θα συνδράμει με ποσό 500.000 δολαρίων ώστε να βγει η χρονιά αν παραστεί πρόβλημα και ότι ήδη έχει στείλει τα πρώτα 50.000 και έως το τέλος Νοεμβρίου θα φθάσουν άλλες 150.000.

Μάλιστα, αυτά τα χρήματα είναι υπό τη μορφή οικονομικής ενίσχυσης στον σύλλογο και ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στις ΗΠΑ δεν τα αξιώνει πίσω. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: