Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

«Ευχής έργον που είναι στον Ηρακλή»

toutziaris
Στον ArenaFM 89,4 φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Φάνης Τουτζιάρης.
Μίλησε για τη νίκη του «Γηραιού» επί του Ολυμπιακού Βόλου και τον Σπύρο Παπαθανασάκη.
Αναλυτικά τα όσα είπε στον ArenaFM 89,4
Για τον Ηρακλή και το χθεσινό ματς τόνισε αρχικά:
«Μακάρι να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και πρέπει να τελειώνει καλύτερα τις φάσεις για να μην έχει το άγχος ο κόσμος του Ηρακλή. Ο Ηρακλής θα μπορούσε να είχε «καθαρίσει» το παιχνίδι και να ήταν πιο χαλαρός. Όταν είσαι στο μισό μηδέν είσαι αγχωμένος γιατί δεν ξέρεις αν γίνει καμιά στραβή. Η ομάδα μου άρεσε πάρα πολύ και νομίζω ότι το μόνο αρνητικό ήταν η αποστάσεις των γραμμών. Όταν χανόταν η μπάλα υπήρχαν κενά και πιστεύω πως ο Παπαδόπουλος θα το διορθώσει».
Σχετικά με τον Περόνε και το ότι χρειάζεται μία φάση για να σκοράρει απάντησε:
«Έλειπε από τον Ηρακλή ένας τέτοιος παίκτης που χρειάζεται μία φάση για να πετύχει το γκολ. Ο Περόνε δημιουργεί ρήγματα, βγάζει ασίστ και είναι μεγάλη υπόθεση για τον Ηρακλή».
Για τον Σπύρο Παπαθανασάκη ότι τρελαίνεται με τις νίκες του Ηρακλή απάντησε:
«Είναι ευχής έργον που είναι στον Ηρακλή ο Παπαθανασάκης. Θέλει να βοηθήσει και μόνο που ξεκινά με το όνειρο να χτίσει γήπεδο, φαίνεται πως δεν θα φύγει. Φυσικά τον Δεκέμβρη αν χρειαστεί η ομάδα ενίσχυση θα καλύψει τις όποιες θέσεις πονά»
Όσον αφορά τον Ρομάνο υπογράμμισε:
«Ο Ρομάνο είναι καλός παίκτης, το δεκάρι της ομάδας, ο ηγέτης. Χθες δεν έπαιξε καλά, αλλά έκανε την πάσα στον Περόνε. Στη συνέχεια θα ανέβει και θα δούμε ένα διαφορετικό Ρομάνο μέσα από τις επόμενες αγωνιστικές».
Για το ότι μόλις έβαλε το γκολ ο Περόνε, έπεσαν όλοι πάνω του τον συγχαρούν υποστήριξε:
«Αυτό δείχνει ότι όλοι είναι ενωμένοι και ότι επιζητούν τη νίκη και ότι δεν έχει σημασία το ποιος πετυχαίνει το γκολ. Ο Ηρακλής πρέπει να καθαρίζει τα ματς αυτά και δεν έχει καμία σχέση με τις ομάδες που έχει να αντιμετωπίσει. Οι ποδοσφαιριστές πρέπει να καταλάβουν ότι η ομάδα έτυχε και βρίσκεται σ’ αυτή την κατηγορία».
Για το επόμενο παιχνίδι με τον Τύρναβο είπε:
«Οι ποδοσφαιριστές πρέπει να ξέρουν ότι οπουδήποτε και αν πηγαίνουν, οι αντίπαλοι θα παίζουν με το 100% λες και είναι κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Πιστεύω ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη και πρέπει να παίρνει τις νίκες είτε λέγεται η αντίπαλη ομάδα Τύρναβος είτε οποιαδήποτε άλλη. Παίζει καλή μπάλα ο Ηρακλής και σίγουρα θα υπάρχουν τα ατυχή αποτελέσματα».
Τέλος ο κ. Τουτζιάρης κατέληξε για το ότι θα πρέπει να καθαρίζουν στον Ηρακλή τα παιχνίδια:
«Θα έρθει κι’ αυτό, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο. Άμα κάνουν τρεις-τέσσερις απανωτές νίκες, θα φύγει από τους ποδοσφαιριστές το άγχος και θα δημιουργούνται οι φάσεις».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: