Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

«Ένας είναι ο στόχος»

thumbnail
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Μιχάλης Μπουκουβάλας και μίλησε για το εξαιρετικό ξεκίνημα του «Γηραιού» στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για το ξεκίνημα του Ηρακλή:
«Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη. Ξεκινήσαμε καλά το πρωτάθλημα και θέλουμε η συνέχεια να είναι η ίδια. Η διάθεση και η αγωνιστικότητα που δείχνει η ομάδα δικαιολογεί τον ενθουσιασμό του κόσμο όμως είμαστε ακόμα αρχή. Οι νίκες έχουν έρθει με καλές εμφανίσεις και αυτά έχουν κάνει τον κόσμο να σκέφτεται το βήμα παρακάτω. Το πρωτάθλημα είναι ένας μαραθώνιος και θα έρθουν και άσχημες στιγμές. Εμείς θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο και απλά θέλουμε την στήριξη του κόσμου ακόμα και όταν βρεθούμε στη δύσκολη στιγμή».
Για τις δυνατότητες του φετινού Ηρακλή:
«Είναι νωρίς ακόμα για να μιλήσουμε για κάτι τέτοιο. Δείχνουμε διάθεση και αγωνιστικότητα και είμαστε καλύτεροι των αντιπάλων μας. Ο στόχος μας είναι γνωστός και κοιτάμε μόνο εκεί».
Για το αν λείπει κάτι από την ομάδα:
«Δεν μπορώ να κρίνω μια ομάδα, είμαι μικρός ακόμα. Η ομάδα βγάζει υγεία, έχουν περιοριστεί τα προβλήματα άλλων χρονιών, δουλεύουμε οργανωμένα και ελπίζω στο τέλος να πετύχουμε τον στόχο μας».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: