Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Γκέκας: «Νωρίς να σταματήσω…»

Δεν βλέπει σύντομα το τέλος στην καριέρα του ο Φάνης Γκέκας. Παράλληλα επανέλαβε πως είναι ευτυχής στην Ακίσαρσπορ, αν και απορεί που δεν είχε πρόταση από μεγαλύτερη ομάδα.

Γκέκας: «Νωρίς να σταματήσω…»
Ευτυχής στην Ακίσαρσπορ δήλωσε ο Φάνης Γκέκας, αν και απορεί που μετά τις επιδόσεις του στο τουρκικό πρωτάθλημα δεν έχει έρθει πρόταση από μεγαλύτερη ομάδα. Ο 34χρονος άσος ξεκαθάρισε πως δεν σκοπεύει να αποσυρθεί σύντομα, ενώ μίλησε για την προσαρμογή του ιδίου και της οικογένειάς του στη γειτονική χώρα.

Αναλυτικά, ο Φάνης Γκέκας μίλησε για:

-την επιτυχία του στο τουρκικό πρωτάθλημα: «Μου ταιριάζει το τουρκικό ποδόσφαιρο και η χώρα. Ο κόσμος με έχει αγαπήσει και είναι πολύ διασκεδαστικό να παίζεις στο πρωτάθλημα αυτό. Για μένα το πιο σημαντικό δεν είναι να σκοράρω, αλλά να κερδίζει η ομάδα και να είναι πετυχημένη. Είμαι πολύ χαρούμενος όταν είναι χαρούμενη και η ομάδα μου».

-το αν είχε πρόταση από μεγάλη ομάδα της Τουρκίας: «Είμαι τρία χρόνια εδώ και δεν έχει έρθει κάποια πρόταση. Δεν καταλαβαίνω γιατί, αλλά είμαι χαρούμενος στην Ακίσαρσπορ. Βρίσκομαι σε μια ομάδα που με αγαπούν και χαίρομαι που επέστρεψα».

-το συμβόλαιό του (μέχρι το 2016): «Είναι νωρίς να σταματήσω. Είμαι χαρούμενος στην Ακίσαρσπορ. Όταν σταματήσω θέλω να ασχοληθώ με κάτι σχετικό με το ποδόσφαιρο. Θέλω να γίνω προπονητής».

-την οικογένειά του: «Έχω δίδυμα, έξι χρονών και φέτος άρχισαν σχολείο, πηγαίνουν σε ένα ελληνικό σχολείο στη Σμύρνη και η οικογένειά μου είμαι πολύ χαρούμενη από τη ζωή στην Τουρκία. Η Σμύρνη είναι μια πολύ όμορφη πόλη, τα παιδιά μου τη λατρεύουν και ο καιρός είναι παρόμοιος με της Ελλάδας».

-την τουρκική γλώσσα: «Καταλαβαίνω τα βασικά. Οι συμπαίκτες μου με παροτρύνουν να μάθω για να μην επικοινωνούμε στα αγγλικά. Προσπαθώ. Πάντως δεν έχουμε πρόβλημα στην επικοινωνία».

-το αν παρακολουθεί τουρκική τηλεόραση: «Βλέπω τηλεόραση από τα ελληνικά δορυφορικά κανάλια. Υπάρχουν και αρκετές τουρκικές σειρές, όπως ο ‘Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής’. Τη βλέπει η σύζυγός μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: