Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Συνέχεια στο… όνειρο!!

Άλλο ένα… θαύμα έχουν ως στόχο στον Αστέρα Τρίπολης, με τους Αρκάδες να ψάχνουν τη νίκη στο σημερινό ματς με την Παρτίζαν για να μπουν στο κυνήγι της πρόκρισης στους «16» του Europa League.

Συνέχεια στο… όνειρο
«Τρώγοντας, ανοίγει η όρεξη», λέει μία γνωστή παροιμία.

Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να πει κανείς και στην περίπτωση του Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος έχει καταφέρει να αποκλείσει Ροβανιέμι, Μάιντς και Μακάμπι Τελ Αβίβ στα προκριματικά του Europa League και στην πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων έφυγε με τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας από την έδρα της Μπεσίκτας.

Απόψε οι Αρκάδες υποδέχονται την Παρτίζαν στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», έχοντας ως στόχο τη νίκη με την οποία θα μπουν στο κυνήγι της πρόκρισης στους «16» της διοργάνωσης.

«Ξεκινήσαμε καλά με την Μπεσίκτας και αν νικήσουμε την Παρτίζαν, θα έχουμε μια καλή συγκομιδή που θα μας επιτρέπει να ελπίζουμε στην πρόκριση», δήλωσε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο βοηθός του Στάικου Βεργέτη, Ανδρέας Ζήκος και αυτό φανερώνει τις προθέσεις που έχουν οι «κυανοκίτρινοι» για τη σημερινή αναμέτρηση (22:05, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Στο καθαρά αγωνιστικό ο Αστέρας θα αγωνιστεί με τους Κοσίτσκι κάτω από τα δοκάρια, με τους Λούι, Γκοϊάν, Σανκαρέ και Παντελιάδη στην άμυνα. Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Ζησόπουλος, με τους Μουνάφο και Ουσέρο ως εσωτερικούς μέσους.

Στα πλάγια θα είναι ο Ρόλε και ο Μάσα, με τον Πάρα να είναι στην κορυφή της επίθεσης. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Θεοδωρόπουλος, Τιέ Μπι, Μπαράλες, λίκο, Μπακασέτας, Κιτόκο, Τσοκάνης και Γιαννιώτας. Εκτός είναι ο ανέτοιμος Κουρμπέλης και ο Μπαντιμπανγκά.

Από την πλευρά τους, οι Σέρβοι θα παίξουν με τους Λούκατς, Βουλίσεβιτς, Στάνκοβιτς, Τσίρκοβιτς, Βολκόφ, Μπράνκο Ίλιτς, Μάρκοβιτς, Σάσα Ίλιτς, Γκρμπιτς, Πάντιτς και Λάζοβιτς.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: