Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

«Να έχει διάρκεια ο ΠΑΟΚ»

MARAGKOS
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Σπύρος Μαραγκός. Μίλησε για το παιχνίδι του «Δικεφάλου» με την Γκινγκαμπ αλλά και την πορεία της ομάδας μέχρι στιγμής.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Σπύρος Μαραγκός:
Για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Γκινγκαμπ:
«Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται κατάσταση και σε καλή ψυχολογία. Αυτό παίζει σημαντικό ρόλο. Είναι στην καλύτερη κατάσταση που θα μπορούσε να βρισκόταν και έχει πολλές πιθανότητες να πάρει το αποτέλεσμα».
Για τον τερματοφύλακα που θα χρησιμοποιήσει ο Αναστασιάδης:
«Ο Ιτάνζ έχει εμπειρία και πιστεύω πως θα είναι σωστό να χρησιμοποιηθεί. Βέβαια την καλύτερη άποψη έχουν αυτοί που βλέπουν καθημερινά τις προπονήσεις».
Για το σύστημα του ΠΑΟΚ:
«Τα συστήματα είναι για τη τοποθέτηση των ποδοσφαιριστών. Αν εφαρμόζονται ο οδηγίες το κάθε σύστημα έχει αδυναμίες. Το ζήτημα είναι να είναι συγκεντρωμένοι οι παίκτες και ουσιαστικοί. Μέσα στο γήπεδο θέλει αυτοσυγκέντρωση. Στα χαρτιά το κάθε σύστημα μπορεί να έχει πλεονέκτημα αλλά να μην ανταποκρίνεται στο γήπεδο. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να εκμεταλλευτεί πάντως τον έξτρα παίκτη που βγάζει στο χώρο του κέντρο».
Για τις διαφορές του ΠΑΟΚ από την ομάδα που απέκλεισε την Άρσεναλ:
«Βλέπω πως υπάρχει ενθουσιασμός μέσα στο παιχνίδι και μια ελευθερία. Υπάρχει συγκέντρωση σε υψηλό επίπεδο. Τώρα σε σχέση με παλαιότερα υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες και ο προπονητής ξέρει τι θέλει μέσα στο γήπεδο. Είναι θέμα ποδοσφαιριστή πλέον να αφομοιώσει τις πληροφορίες που του δίνει ο προπονητής».
Για το αν μπορεί ο ΠΑΟΚ να πάρει το πρωτάθλημα:
«Είναι πολύ νωρίς για κάτι τέτοιο. Είναι ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Νομίζω πως στο τέλος θα καταλήξει πρώτος όποιος έχει βάθος στο πάγκο του και δεν θα έχει απώλειες. Ο ενθουσιασμός κρατάει στην αρχή αλλά χρειάζεται και βοήθεια από τον πάγκο. Το ερώτημα είναι αν ο ΠΑΟΚ θα μπορεί να έχει διάρκεια σε μια τόσο μεγάλη χρονιά».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: