Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Ιτούδης: «Τυχεροί οι Τούρκοι με Ομπράντοβιτς και Ίβκοβιτς»

Τυχερούς χαρακτήρισε τους Τούρκους φιλάθλους ο Δημήτρης Ιτούδης, λόγω της παρουσίας των Ζέλικο Ομπράντοβιτς και Ντούσαν Ίβκοβιτς στο πρωτάθλημα της χώρας.

Ιτούδης: «Τυχεροί οι Τούρκοι με Ομπράντοβιτς και Ίβκοβιτς»
Ακόμη πιο ανεβασμένο θα είναι το επίπεδο στο τουρκικό πρωτάθλημα, λόγω των Ζέλικο Ομπράντοβιτς και Ντούσαν Ίβκοβιτς, όπως δήλωσε ο Δημήτρης Ιτούδης. Ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας τόνισε πως και οι δύο κόουτς είναι… δάσκαλοι, ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε πως ο Μίλος Τεόντοσιτς δεν είχε καμία πρόταση από ομάδα της γειτονικής χώρας.

«Οι Τούρκοι φίλαθλοι είναι πολύ τυχεροί που στο πρωτάθλημα της χώρας είναι οι Ομπράντοβιτς και Ίβκοβιτς. Βέβαια, δεν είναι οι μόνοι καλοί προπονητές, καθώς υπάρχουν κι άλλοι που είναι υψηλού επιπέδου. Και οι δύο προπονητές είναι δάσκαλοι και θα βοηθήσουν αρκετά στην ποιότητα της διοργάνωσης», δήλωσε αρχικά ο Δημήτρης Ιτούδης στον τουρκικό Τύπο.

Στη συνέχεια ο Έλληνας προπονητής αναφέρθηκε στο πρωτάθλημα της Τουρκίας, αλλά και την Μπάνβιτ: «Φέτος δεν θα είμαι εγώ στον πάγκο, αλλά έχει έναν καλό προπονητή. Το πρωτάθλημα της Τουρκίας είναι από τα πιο δυνατά της Ευρώπης. Οι Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ, Γαλατασαράι, Μπάνβιτ, Τουρκ Τέλεκομ, Αναντολού Εφές, αλλά και άλλες ομάδες είναι αρκετά δυνατές», για να καταλήξει με τον Μίλος Τεόντοσιτς: «Όταν πήγα στην ομάδα του είχα πει πως τον χρειάζομαι στο ρόστερ. Και εκείνος πιστεύει πως εδώ ανήκει (σ.σ. ΤΣΣΚΑ Μόσχας). Πάντως, δεν είχε καμία πρόταση από την Τουρκία».*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: