Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

«Θα πήγαινα και τώρα στον Άρη»

papadopoulos
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο προπονητής των Χανίων, Σούλης Παπαδόπουλος. Αναφέρθηκε στη Φούτμπολ Λιγκ ενώ μίλησε και για τον Άρη τονίζοντας πως ακόμα και τώρα θα πήγαινε αν η ομάδα τον χρειαζόταν.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Σούλης Παπαδόπουλος:
Για την χαμό του άτυχου φιλάθλου:
«Είναι πολύ άσχημα και θλιβερά πράγματα αυτά. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι η ζωή και κάποιος που πήγε να δει την ομάδα του την έχασε. Το παιδί ήταν από τα Χανιά, πήγε να προστατέψει κάποια πανό και έχασε τη ζωή του. Πρέπει να βρεθούν οι πραγματικοί ένοχοι γιατί δεν γίνεται κάποιος να πληρώνει να δει την ομάδα του και να μη γυρνάει ξανά σπίτι του. Καλό είναι να υπάρχει πάθος και δύναμη. Όλοι θέλουν να κερδίζουν όμως δεν υπάρχουν λόγια για όσα έγιναν. Αυτοί που έκαναν ότι έκαναν δεν είναι φίλαθλοι».
Για την αναβολή του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ:
«Είχαμε προετοιμαστεί καλά και το δείξαμε στο κύπελλο. Κάποιες άλλες ομάδες ξεκίνησαν πιο μετά και τους βοήθησε η αναβολή. Δεν νομίζω πως κερδίσαμε τίποτα απλά πήγε το πρόγραμμα πίσω. Θα έπρεπε να υπάρχουν ακαριαίες αποφάσεις και να κερδίζεις κάτι. Κάθε χρόνο βλέπω τα ίδια».
Για την Φούτμπολ Λιγκ:
«Όλοι λένε ότι το νότιο πρωτάθλημα είναι πιο εύκολο. Στον βορρά έχει πιο βαριές φανέλες όμως στον Βορρά δεν θα ξεφύγει κάποια ομάδα. Αν ξεφύγει κάποιος στον νότο θα γίνει περίπατος. Εγώ θα προτιμούσα να είμαι στον βορρά. Αν φύγει κάποιος μετά δεν τον πιάνεις. Το πρόβλημα είναι πως ανεβαίνουν δύο ομάδες και η μία θα το δείξει στο γήπεδο. Βέβαια πρέπει να το δείξεις στο γήπεδο. Βλέπουμε ο Ηρακλής τι περνάει. Ελπίζω να μη το κάνει και ο Άρης».’
Για την ήττα του Άρη από τον Καμπανιακό:
«Είναι άσχημο αλλά έγινε νωρίς και ίσως τους φέρει στην πραγματικότητα. Μπορεί να κάνει καλό. Εγώ αν ήμουν υπουργός αθλητισμού θα έκανα κάτι για να παίξουν ο Άρης και ο Ηρακλής στην Σούπερ Λιγκ. Δεν γίνονται να βρίσκονται εδώ που βρίσκονται. Θα υπήρχε και πολύ μεγάλο ενδιαφέρον στην πρώτη κατηγορία αν υπήρχαν όλες οι μεγάλες ομάδες. Εγώ την προσφυγή στον Άρη την έκανα για να δείξω πως δε πήρα χρήματα όχι για να διεκδικήσω κάτι. Για αυτό κατατέθηκε η προσφυγή. Εγώ δεν θα διεκδικήσω ούτε ένα ευρώ από τον Άρη. Θα ήταν άνανδρο. Αν ήταν στη Α’ εθνική και έπαιρνε λεφτά ίσως να τα διεκδικούσα. Πήγαν να μου φορτώσουν πως ήμουν του Σκόρδα. Απλά έτυχε όμως ο Σκόρδας να είναι πρόεδρος. Εγώ και τώρα θα γυρνούσα στον Άρη με τα πόδια και ας είναι στην Γ΄ εθνική. Είναι μεγάλη ομάδα και έζησα πάρα πολλά. Πρέπει να είσαι αχάριστος για να μη θες να πας σε τέτοιες ομάδες».
Για τους ποδοσφαιριστές που διεκδικούν τα χρήματα τους:
«Δεν κατηγορώ τους ποδοσφαιριστές. Υπάρχουν απίστευτα ποσά που χρωστάν. Άφησαν να φύγουν κάποια παιδιά που θα πήγαιναν τρένο στην Γ΄ εθνική. Ο Τριανταφυλάκος ο Τσιάρας και άλλα παιδιά θα υπογράφαν και τώρα. Τα παιδιά που ήταν στον Άρη δεν ήθελαν να φύγουν. Βέβαια, υπάρχουν και κάποιοι άλλοι που ζητάν 80.000 και αυτοί δε θα έπρεπε ούτε έξω από το γήπεδο να περνάν».
Για την μεταγραφή του Πόι:
«Είναι καλός ποδοσφαιριστής αν και είχε κάποια προβλήματα. Μου άρεσε που είπε πως αν δε παίξει δεν θέλει να πληρωθεί. Ο Άρης πάντως είχε παιδιά από την ομάδα νέων που μπορούσαν να βοηθήσουν και δεν ξέρω τις σχέσεις υπήρχαν με τους προπονητές. Ο προπονητής ξέρει καλύτερα».
Για τον κόσμο του Άρη:
«Στον Άρη είχε χιλιάδες κόσμο και δεν γινόταν τίποτα παρά την δύσκολη περίοδο που περνούσε η ομάδα. Με τον Πλατανιά μας αδίκησαν και δεν συνέβη κάτι. Έτσι πρέπει να είναι το ποδόσφαιρο».
Για το παιχνίδι όπου ο Λάμπρος Σκόρδας ήθελε να πάρει την ομάδα από το γήπεδο:
«Ο Άρης είναι περήφανη ομάδα και θέλει πάντα να αγωνίζεται. Δεν νομίζω πως μπορούσε έτσι να φύγει από το γήπεδο. Ο κ. Σκόνδρας πιστεύω απλά το είχε πει πάνω στην αγανάκτηση του».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: