Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

«Ξέρουμε ότι είναι πρώτος, σεβόμαστε τον ΠΑΟΚ»


Μεγάλο σεβασμό στον ΠΑΟΚ και την ποιότητά του ως σύνολο έδειξε ο Λιονέλ Ματί. «Ξέρουμε ότι είναι πρώτος στο ελληνικό πρωτάθλημα και τρέφουμε σεβασμό γι' αυτόν», επισήμανε ο αρχηγός της Γκινγκάμπ.

«Ξέρουμε ότι είναι πρώτος, σεβόμαστε τον ΠΑΟΚ»
Στην Γκινγκάμπ γνωρίζουν ότι δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα στο Europa League, αλλά θέλουν να χαρούν την επιστροφή τους στην Ευρώπη και να πετύχουν ό,τι καλύτερο στον όμιλό τους.

Ο αρχηγός της γαλλικής ομάδας, Λιονέλ Ματί εξέφρασε τον σεβασμό του στον ΠΑΟΚ και έδειξε να γνωρίζει αρκετά για τους Θεσσαλονικείς τους οποίους χαρακτήρισε μια πολύ επιθετική ομάδα.

Αναλυτικά, όσα είπε ο έμπειρος μέσος στην συνέντευξη Τύπου:

Για το επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου και το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ είναι πρώτος στην βαθμολογία: «Εχουμε μια πολύ καλή εικόνα για τους παίκτες του ΠΑΟΚ. Τα τελευταία χρόνια πολλοί Γάλλοι είναι στην Ελλάδα και το ελληνικό ποδόσφαιρο αντιπροσωπεύεται σε επίπεδο εθνικών ομάδων σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις. Εχουμε σεβασμό για τον ΠΑΟΚ και ξέρουμε ότι είναι πρώτος στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Για την παρουσία της Γκινγκάμπ στο Γιουρόπα Λιγκ και το στόχο της στο πρωτάθλημα: «Στόχος και προτεραιότητα μας είναι να χτυπάμε κάθε παιχνίδι. Χάσαμε από τη Φιορεντίνα στο πρώτο παιχνίδι και τώρα κοιτάμε το αυριανό παιχνίδι. Μετά θα έχουμε χρόνο να σκεφτούμε το πρωτάθλημα».

Για τον ΠΑΟΚ: «Σε ό,τι με αφορά προσωπικά, πιστεύω ότι έχουμε ακόμα 24 ώρες για να αναλύσουμε τον αντίπαλο. Είναι ένα πάρα πολύ καλό σύνολο, περιμένω μια επιθετική ομάδα και αυτό φάνηκε από το πρώτο παιχνίδι στους ομίλους. Θα δουλέψουμε για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε καλά αύριο».

Για την επιστροφή της Γκινγκάμπ στην Ευρώπη: «Είναι ένα πολύ ωραίο συναίσθημα. Είμαι πολύ περήφανος για την πορεία μας τα τελευταία χρόνια, ειδικά αν σκεφτεί κανείς που βρισκόμασταν πριν λίγα χρόνια. Εχουμε ανεβεί βουνά για να φτάσουμε στην κατάκτηση του κυπέλλου. Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα να αγωνίζεσαι μπροστά στους φιλάθλους σου σε ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι».

Για το βαρύ κλίμα και το επιθετικό πρόβλημα της γαλλικής ομάδας: «Το θέμα είναι συλλογικό. Δεν είναι ατομικό, ούτε μόνο της άμυνας και της επίθεσης. Αυτό που θέλουμε αύριο, είναι να κάνουμε ένα μεγάλο ματς μπροστά στο κοινό. Είναι άλλο πράγμα το πρωτάθλημα, έχουμε έξι παιχνίδια να τα χαρούμε στην Ευρώπη και μετά θα ασχοληθούμε με το πρωτάθλημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: