Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

«Ασπιρίνη» για τον… πόνο της Μπενφίκα!!

Την πρώτη της νίκη στο φετινό Champions League πήρε η Μπάγερ Λεβερκούζεν, επικρατώντας 3-1 της Μπενφίκα, για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων.

«Ασπιρίνη» για τον… πόνο της Μπενφίκα
Πρώτη και… εύκολα! Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε η Μπάγερ Λεβερκούζεν απέναντι στην Μπενφίκα, επικρατώντας 3-1, για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων, με αυτό να είναι το πρώτο τρίποντο για τις «ασπιρίνες» στο φετινό Champions League.

Δύο δοκάρια είχαν στην αναμέτρηση οι Γερμανοί, με τα γκολ να τα πετυχαίνουν οι Κίσλινγκ, Σον και Χακάν Τσαλχάνογλου, με τους «αετούς» απλά να μειώνουν με τον Σάλβιο.

Η Λεβερκούζεν ήταν αυτή που μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, πιέζοντας την Μπενφίκα. Στο 12’ ο Ζούλιο Σέζαρ έκανε την πρώτη του επέμβαση, με τους γηπεδούχους να έχουν και δοκάρι, δύο λεπτά αργότερα. Οι Γερμανοί συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και κατάφεραν να προηγηθούν στο 25’ με τον Κίσλινγκ. Από την άλλη, οι «αετοί» δεν ήταν σε θέση να απειλήσουν, με αποτέλεσμα ο Σον να κάνει το 2-0 (34’) και αυτό να είναι το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Με τον ίδιο ρυθμό συνέχισε και στο δεύτερο ημίχρονο η Λεβερκούζεν, με τον Τσαλχάνογλου να έχει δοκάρι στο 51’. Η Μπενφίκα δεν τα παράτησε και σε μία αντεπίθεση μείωσε με τον Σάλβιο στο 62’, αλλά οι Γερμανοί πήραν ξανά προβάδισμα δύο τερμάτων με το εύστοχο πέναλτι του Χακάν ένα λεπτό αργότερα. Από εκείνο το σημείο και έπειτα, δεν άλλαξε κάτι δραματικά στο ματς, με τις «ασπιρίνες» να νικούν 3-1.

Οι συνθέσεις:

Μπάγερ Λεβερκούζεν (Σμιντ): Λένο, Σπάχιτς, Χίλμπερτ, Γουέντελ, Ομέρ Τοπράκ, Ρέιναρτς, Μπέντερ (82’ Ντονάτι), Χακάν Τσαλχάνογλου, Μπελαραμπί (70’ Οζτουνάλι), Σον, Κίσλινγκ (76’ Ντρμιτς).

Στον πάγκο: Κρέσιτς, Μπέντερ, Γιουρτσένκο, Κρούζε.

Μπενφίκα (Ζέσους): Ζούλιο Σέζαρ, Λουιζάο, Ελιζέου, Ζαρντέλ, Αντρέ Αλμέιδα, Γκαϊτάν, Σάλβιο, Κριστάντε (46’ Μάξι Περέιρα), Πέρες (77’ Σάμαρης), Ντερλέι, Ταλίσκα (46’ Λίμα).

Στον πάγκο: Μπρούνο Βαρέλα, Λισάντρο Λόπες, Τζον, Πίτσι.

Η βαθμολογία του 3ου ομίλου:

1. Μονακό 4 (1-0)
2. Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης 4 (2-0)
3. Μπάγερ Λεβερκούζεν 3 (3-2)
4. Μπενφίκα 0 (1-5)

Η επόμενη (3η) αγωνιστική (22/10):

Μπάγερ Λεβερκούζεν-Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης
Μονακό-Μπενφίκα*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: