Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Δεν χάνει το τεστ η ΑΕΚ!!

Θα το δώσουν αλλά με καθυστέρηση το τελευταίο τους τεστ οι παίκτες της ΑΕΚ πριν τη σέντρα της Football League. Το φιλικό με τον Πιερικό, δεν αναβλήθηκε, αλλά μετατέθηκε για την ερχόμενη Τρίτη.

Δεν χάνει το τεστ η ΑΕΚ!
Μπορεί το φιλικό της ΑΕΚ απέναντι στον Πιερικό το ερχόμενο Σάββατο να αναβλήθηκε, έπειτα από την απόφαση του υφυπουργού αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανού ως ένδειξη σεβασμού για τον θάνατο του οπαδού του Εθνικού, ωστόσο, η «Ένωση» δεν χάσει το τελευταίο της τεστ πριν τη σέντρα της Football League.

Ύστερα από την απόφαση για αναβολή όλων των αγωνιστικών δραστηριοτήτων, άνθρωποι των δύο ομάδων ήρθαν σε επικοινωνία και συμφώνησαν το ματς να διεξαχθεί σε άλλη ημερομηνία. Αυτή, όπως ενημέρωσε η ομάδα της Κατερίνης μέσω Facebook, θα είναι η ερχόμενη Τρίτη (07/10/ 2014) στις 16.00.

Aναλυτικά:

«Η ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ύστερα από την υπουργική απόφαση με την οποία αναβάλλονται όλοι οι αγώνες μέχρι την 06/10/2014 και ύστερα από συνεννόηση με την ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει οτι ο φιλικός αγώνας ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΑΕΚ θα διεξαχθεί την Τρίτη 07/10/2014 και ώρα 16:00 στο γήπεδο του ΠΙΕΡΙΚΟΥ.

Η προπώληση εισιτήριων συνεχίζεται κανονικά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: