Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Με φόρα για το «διπλό»

Τις τελευταίες εξαιρετικές εμφανίσεις θα επιχειρήσει να επαναλάβει απόψε ο ΠΑΟΚ στην έδρα της Γκινγκάμπ για τη 2η αγωνιστική του Europa League. Μοναδικό ερωτηματικό για Αναστασιάδη αυτό στην εστία.

Με φόρα για το «διπλό»
Το εξαιρετικό εκτός έδρας σερί του θέλει να επαναλάβει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος αντιμετωπίζει την Γκινγκάμπ στη Γαλλία για τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League (20:00, ΑΝΤ1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι Θεσσαλονικείς προέρχονται από την επιβλητική νίκη (6-1) επί της Ντιναμό Μινσκ στην πρεμιέρα της διοργάνωσης, όμως παράλληλα έχουν δημιουργήσει ένα σερί χωρίς ήττα σε εννέα αγώνες στην Ευρώπη.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ταξίδεψε με τις γνωστές απουσίες στη Γαλλία, αφού στη συμπρωτεύουσα έμειναν οι Τζαβέλλας, Μαντούρο και Κωνσταντινίδης, ενώ ο Γλύκος αναμένεται να προφυλαχτεί – αν και ταξίδεψε κανονικά με την αποστολή.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης αναμένεται να παρατάξει με σύστημα 4-3-3 την ομάδα του. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Γιακουμής, με τον Σκόνδρα, Βίτορ, Κατσικά και Ρατς μπροστά του. Στα χαφ θα βρίσκονται οι Κάτσε, Τζιόλης και Τζανδάρη.

Την τριπλέτα στην επίθεση θα αποτελέσουν οι Σαλπιγγίδης, Μακ και Αθανασιάδης. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ιτάνζ, Μάρτενς, Σπουρόπουλος, Κουλούρης, Κίτσιου, Παπαδόπουλος και Γκολάσα.

Από την πλευρά τους, οι Γάλλοι θα αγωνιστούν με τους Λοσλ, Γιάκομπσεν, Σορμπόν, Κερμπρά, Λεβέκ, Ματίς, Σανκαρέ, Γιαταμπαρέ, Μποβού, Μαρβό και Σβαρτζ.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: