Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

«Μπορεί ο ΠΑΟΚ»

alavantas
Στον ArenaFM 89,4 φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Νίκος Αλαβάντας.
Μίλησε για το παιχνίδι με τη Γκινγκάμπ, τις μεταγραφές και έκανε τη δική του πρόβλεψη για το σκορ της αναμέτρησης.
Αναλυτικά τα όσα είπε στον ArenaFM 89,4:
Για το παιχνίδι με τη Γκινγκάμπ τόνισε:
«Είμαι αισιόδοξος για το παιχνίδι και ο ΠΑΟΚ είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση και πάνε εκεί πιστεύοντας ότι μπορούν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα. Από την άλλη, η Γκινγκάμπ δεν πατάει καλά στο Γαλλικό πρωτάθλημα και πρέπει ο ΠΑΟΚ να το εκμεταλλευτεί αυτό και να φύγει με το διπλό. Και αυτοί θα θέλουν να νικήσουν για να αντιστρέψουν το άσχημο κλίμα στην ομάδα».
Για το ότι σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ νικήσει ξεκαθαρίζει η κατάσταση για τις δύο πρώτες θέσεις υπογράμμισε:
«Οπωσδήποτε και λογικά η Φιορεντίνα θα κερδίσει τη Μινσκ γιατί δεν ξέρουμε τι μπορεί να συμβεί στο ποδόσφαιρο και αν μπορέσουμε εμείς να πάρουμε τη νίκη από εκεί και πέρα θα ξεκαθαριστούν οι δύο πρώτες θέσεις στα δύο παιχνίδια με τους Ιταλούς».
Για τις τελευταίες 15 μέρες και ότι ηττήθηκε μόλις μία φορά ο ΠΑΟΚ από τον Απόλλων Καλαμαριάς προσέθεσε:
«Εντάξει εκείνο το παιχνίδι ήταν μια παρένθεση γιατί ίσως υποτιμήσαμε πολύ την Καλαμαριά και μπήκαμε χαλαρά μέσα. Το έχω πει πως αν δεν βάζεις στο πρώτο 20λεπτο γκολ για να κάνεις το παιχνίδι σου τότε βαραίνουν τα πόδια και μπορεί να το χάσεις μετά από ένα λάθος. Έτσι και ο ΠΑΟΚ μπήκε στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Έκανε τις αλλαγές ο Άγγελος, αλλά δεν άλλαξε κάτι.
Για τους πιτσιρικάδες που έβαλε ο Άγγελος στο παιχνίδι με τον Απόλλων υπογράμμισε:
«Είναι λογικό να τους βάλει και κανείς δεν είπε γιατί τους έβαλε ο Άγγελος και πρέπει να δείξουν σε τέτοια παιχνίδια τι αξίζουν. Δεν μπορεί ο Άγγελος να τους βάλει σε αγώνες όπως με Ολυμπιακό ή Γκινγκάμπ».
Για τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ υποστήριξε:
Ο Ρατς είναι πολύ καλός παίκτης και θα βοηθήσει και είχα πει από την αρχή, δεν μου άρεσε στα πρώτα φιλικά. Αλλά απέδειξε στην διάρκεια πως είναι πολύ καλός και μπορεί να βοηθήσει πολύ. Αυτό που εστίασα και δεν μου άρεσε ήταν πως δεν έβγαινε μπροστά και μάλλον λόγω φυσικής κατάστασης, ωστόσο πλέον βγαίνει μπροστά, βγάζει σέντρες. Τον Μακ δεν τον ήξερε κανείς και είναι καλύτερος από τον Στοχ μέχρι στιγμής. Ο Στοχ ήταν καλός, αλλά μετά που έχασε τα δύο πέναλτι με τη Μακάμπι Χάιφα τον πήρε η κάτω βόλτα».
Για τον Τζανδάρη απάντησε:
«Ο Τζανδάρης είναι πάρα πολύ καλός και δεν τον είχα δει ποτέ. Ο Άγγελος τον εμπιστεύεται και τον έχει στη βασική ενδεκάδα και δείχνει ότι αξίζει. Η διάρκεια από εκεί και πέρα θα δείξει. Ο Μαντούρο δεν έδειξε τίποτα μέχρι στιγμής, όπως και ο Μάρτενς. Ο Περέιρα είναι πολύ καλός και μαζί με τους Ρατς και Μακ να βοηθήσουν. Ο Γκολάσα  πιστεύω πως μπορεί να βοηθήσει».
Για τον Δημήτρη Παπαδόπουλο είπε:
«Ο Παπαδόπουλος είναι ένας παίκτης περιοχής και τουλάχιστον για μέσα στην Τούμπα με κλειστές άμυνες μπορεί να τις διασπάσει και να κάνει ένα καλό δίδυμο με τον Κλάους. Δεν κάνει για έξω γιατί δεν είναι γρήγορος παίκτης και στην κόντρα επίθεση υστερεί.
Τέλος έκανε τη δική του πρόβλεψη για το σημερινό παιχνίδι:
«Εγώ πιστεύω ότι θα έρθει το παιχνίδι 0-1. Δεν είναι αρχοντικό σκορ και αν ο ΠΑΟΚ παίξει συνετά στην άμυνα δεν θα φάει γκολ. Στην επιπολαιότητα εκεί θα την πατήσει».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: