Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Έγινε πραγματικότητα η αποχή!!

Τα πάντα στον «αέρα» στον Πανιώνιο! Οι παίκτες έκαναν πράξη την απόφαση που είχαν πάρει για αποχή απ’ τις προπονήσεις, λόγω της διοικητικής αβεβαιότητας, κι όλα κρέμονται από μια... κλωστή!

Έγινε πραγματικότητα η αποχή!
Μπορεί μετά κόπων και βασάνων να εξασφάλισε πιστοποιητικό συμμετοχής στην Α1, ωστόσο τα προβλήματα του Πανιωνίου δεν λύθηκαν επ’ ουδενί.

Κι αυτό γιατί ο Ηλίας Λιανός έχει προαναγγείλει την αποχώρησή του απ’ τα διοικητικά της ομάδας, το ενδιαφέρον του Αντώνη Μαργέτη έχει πάψει να υφίσταται κι ως εκ τούτου παίκτες και τεχνικό τιμ είναι… ξεκρέμαστοι.

Οι «κυανέρυθροι» είχαν προειδοποιήσει πως θα προχωρήσουν σε αποχή απ’ τις προπονήσεις –κάτι που επιβεβαίωσε και στον NovaΣΠΟΡ FM ο Γιώργος Καλαφατάκης- απ’ τη στιγμή που δεν υπάρχει λύση στο διοικητικό αδιέξοδο.

Όπως κι έγινε σήμερα το απόγευμα. Ο κόουτς του «Ιστορικού» πήγε στην προπόνηση (η οποία φυσικά δεν έγινε), μίλησε στους παίκτες του και ουσιαστικά τους είπε πως ο καθένας είναι... ελεύθερος να πράξει, όπως επιθυμεί μετά τις τελευταίες εξελίξεις. Οι μπασκετμπολίστες του Πανιωνίου αποχώρησαν απ' το γήπεδο και πλέον καλούνται να αποφασίσουν για το μέλλον τους, δεδομένου ότι σε μια εβδομάδα ξεκινούν οι επίσημες υποχρεώσεις, δεν υπάρχει... φως στο τούνελ και κανείς στην παρούσα φάση δεν μπορεί να τους εγγυηθεί για τίποτα! *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: