Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Και τώρα η εκκαθάριση!


Οι μεταγραφές ολοκληρώθηκαν για τον Άρη και πλέον το βάρος πέφτει στον Γιώργο Γαλανό ο οποίος αναλαμβάνει να «τρέξει» τις –εκτός αγωνιστικού χώρου- εξελίξεις.

Και τώρα η εκκαθάριση
Οι μεταγραφές ολοκληρώθηκαν για τον Άρη και πλέον το βάρος πέφτει στον Γιώργο Γαλανό ο οποίος αναλαμβάνει να «τρέξει» τις –εκτός αγωνιστικού χώρου- εξελίξεις και να τακτοποιήσει όλα όσα χρειάζονται για την εκκαθάριση της ΠΑΕ.

Ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος ανέλαβε να «τρέξει» τον Άρη δεσμευόμενος ότι υπάρχουν οι εκκαθαριστές που (βάση νόμου) απαιτούνται για τη διαδικασία. Τη δέσμευση αυτή, επανέλαβε, ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιρικού τμήματος Παναγιώτης Ζουμπουρίδης.

«Οι εκκαθαριστές που θα τρέξουν τη διαδικασία υπάρχουν», διαβεβαίωσε, υποστηρίζοντας πώς «η διαδικασία θα μπορούσε να είχε τρέξει πιο γρήγορα, αλλά η αμφισβήτηση προς τον κ. Γαλανό φρέναρε τα πράγματα και χάθηκε περίπου ένας μήνας».

Ο νομικός εκπρόσωπος του Γιώργου Γαλανού, Θόδωρος Σιμόπουλος, ο οποίος έχει αναλάβει την υπόθεση προχώρησε ένα βήμα παρακάτω, θέτοντας χρονοδιάγραμμα για την ολοκλήρωση της εκκαθάρισης.

«Στόχος μας είναι να ολοκληρωθεί μέσα στις προθεσμίες του αθλητικού νόμου που νομίζω πως είναι τρεις μήνες. Αν αργήσει, μπορεί η ομάδα όταν ανεβεί στη Football League να συστήσει νέα αθλητική εταιρεία στα πρότυπα της Λάρισας», τόνισε. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: