Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Μέσα και ο Παπάζογλου!!

Μειώνονται ένα ένα τα προβλήματα στον Ατρόμητο, καθώς μετά τον Ελίνι Δημούτσο και ο Θανάσης Παπάζογλου μπήκε σε ρυθμούς προπονήσεων. Μοναδικός απόντας ο Εντουάρντο Μπρίτο που επιστρέφει από εβδομάδα.

Μέσα και ο Παπάζογλου
Να συνεχίσει τη -μέχρι στιγμής- θετική του πορεία στην Σούπερ Λίγκα θέλει ενόψει Βέροιας ο Ατρόμητος, ο οποίος βλέπει τα θέματα τραυματισμών που είχε να… εξαφανίζονται.

Συγκεκριμένα, η σημερινή διπλή προπόνηση της ομάδας του Περιστερίου ολοκληρώθηκε με τον Θανάση Παπάζογλου να δίνει κανονικά το «παρών», ενώ μια ημέρα νωρίτερα είχε επιστρέψει και ο Ελίνι Δημούτσος.

Πλέον, μοναδικός απόντας από το πρόγραμμα του Ρικάρντο Σα Πίντο είναι ο Εντουάρντο Μπρίτο, που συνέχισε ενδυνάμωση και θα μπει στο γήπεδο από την ερχόμενη εβδομάδα.

Όσον αφορά στην σημερινή διπλή προπόνηση του νέου τεχνικού του Ατρόμητου, περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης το πρωί και τακτικής το απόγευμα.

Εκτός των άλλων, σε ρυθμούς προπονήσεων γύρισε και ο Δημήτρης Λημνιός, δεχόμενος των συγχαρητηρίων από τους συμπαίκτες του για το γκολ που πέτυχε κι έδωσε την πρόκριση στην Εθνική Παίδων στην Elite Round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: