Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Πάει για Μπλουμς ο Παναθηναϊκός!!

Μπορεί να «πάγωσε» προς το παρόν η περίπτωση του Κρίσταπς Βάλτερς, αλλά στον Παναθηναϊκό επιμένουν… λετονικά, καθώς το νέο όνομα που προέκυψε στην «πράσινη» λίστα είναι ο Γιάνις Μπλουμς!

Πάει για Μπλουμς ο Παναθηναϊκός!
Ένα νέο όνομα προστέθηκε στη λίστα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς για την περιφέρεια του Παναθηναϊκού! Αρχικά μέσα στη μέρα ακούστηκε ο Κρίσταπς Βάλτερς, αλλά σύμφωνα με νέες πληροφορίες, ο «εκλεκτός» του προπονητή του «τριφυλλιού» είναι ο –επίσης Λετονός- Γιάνις Μπλουμς, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στην Αστάνα του Καζακστάν.

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς γνωρίζει πολύ καλά τον 32χρονο γκαρντ, καθώς όταν εκείνος ήταν προπονητής της –τότε- Κάχα Λαμποράλ, ο Λετονός αγωνιζόταν στην Μπιλμπάο, με την οποία είχε συμμετάσχει και στην Ευρωλίγκα. Ο Μπλους φορούσε για τέσσερα χρόνια (2008-12) τη φανέλα της ομάδας από τη Βασκονία, για να μετακομίσει στη συνέχεια στη Λιθουανία και τη Λιέτουβος Ρίτας, ενώ πέρυσι ήταν στην Αστάνα, στο Καζακστάν.

Σε 19 παιχνίδια στη VTB League, πέρυσι, ο Μπλουμς είχε κατά μέσο όρο 10,5 πόντους, 1,7 ριμπάουντ και ισάριθμες ασίστ, ενώ αντίστοιχα στο πρωτάθλημα του Καζακστάν είχε 12 πόντους, 2,9 ριμπάουντ και 2 ασίστ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: