Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

«Όλους τους τίτλους φέτος»

Διατεθειμένοι να κατακτήσουν τα πάντα φέτος είναι οι παίκτες του Ολυμπιακού όπως δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Βαγγέλης Μάντζαρης που έδωσε σύνθημα νίκης για το ματς με τον Παναθηναϊκό.

«Όλους τους τίτλους φέτος»
Να αποδειχθεί πως η περσινή «άτιτλη» σεζόν ήταν απλά μια κακή παρένθεση για τον Ολυμπιακό θέλει ο Βαγγέλης Μάντζαρης. Ο διεθνής καλαθοσφαιριστής μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 για τους στόχους των «ερυθρολεύκων» για τους φετινούς στόχους της ομάδας που δεν είναι άλλοι πέρα από τη… συλλογή τροπαίων και αναφέρθηκε στο ματς Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Πέρυσι παρά καλό ξεκίνημα και το αήττητο σερί, δεν πήραμε κάποιον τίτλο κι επομένως δεν καταλήξαμε καλά. Πρέπει να αποδείξουμε πως η περασμένη χρονιά ήταν μια κακή παρένθεση. Έγινε μια ανανέωση και μείναμε δίχως τίτλο. Φέτος πρέπει να πάρουμε όλους τους τίτλους και πρέπει να κάνουμε μια καλή αρχή ξεκινώντας από το παιχνίδι της Πέμπτης απέναντι στον Παναθηναϊκό. Ξέρουμε πως ο αντίπαλός μας δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, αλλά αυτό δεν πρέπει να μας παραπλανήσει. Υπάρχει φυσικά πίεση, αλλά εμείς κάνουμε πρωταθλητισμό και δεν πρέπει να επηρεαζόμαστε από την πίεση που δημιουργούν τέτοιες συνθήκες».

Για τις προσθήκες που έγιναν στην ομάδα:

«Τα παιδιά που ήρθαν να θα βοηθήσουν έχουν δέσει και έχουμε χημεία. Είναι έμπειροι παίκτες που έχουν παίξει και Ευρωλίγκα. Ελπίζουμε πως θα μπορέσουμε σύντομα να βγάλουμε στο γήπεδο όσα δουλεύουμε στο γήπεδο όσα δουλεύουμε στις προπονήσεις».

Για την ανανέωση του συμβολαίου του:

«Το καλοκαίρι είχα πει πως όσα ακούστηκαν ήταν σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Ήθελα να μείνω, με ήθελε και η ομάδα και τέλος καλό όλα καλά. Το μόνο που έχω να πω είναι να πω πως θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να πετύχουμε τους στόχους μας με τον Ολυμπιακό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: