Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Αθανασιάδης: «Ήρθαμε για τη νίκη»

Μόνο η νίκη είναι στο μυαλό των παικτών του ΠΑΟΚ στον αγώνα με την Γκινγκάμπ στη Γαλλία όπως δήλωσε κατ’ επανάληψη ο Κλάους Αθανασιάδης στη συν. Τύπου.

Αθανασιάδης: «Ήρθαμε για τη νίκη»
Δεν τον ένοιαξε αν γίνει κουραστικός, γιατί ήθελε να γίνει σαφής… Ο Στέφανος Αθανασιάδης κατέστησε σαφές πως ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στη Γαλλία για το ματς της Πέμπτης με την Γκινγκάμπ για το Europa League έχοντας έναν και μόνο σκοπό.

«Από την αρχή της χρονιάς σε κάθε αγώνα μπαίνουμε για τη νίκη. Κι αυτό ήρθαμε να κάνουμε κι εδώ. Θέλουμε να δείξουμε το καλό πρόσωπο που δείχνουμε τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη και να πάρουμε τη νίκη. Ο ποδοσφαιριστής δείχνει ένα άλλο πρόσωπο στην Ευρώπη. Δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί. Κι εμείς στην Ευρώπη δείχνουμε πολύ καλό πρόσωπο κι αυτός είναι και φέτος ο στόχος μας, μια πολύ καλή πορεία», τόνισε ο διεθνής φορ.

Για την καλή παράδοση του ΠΑΟΚ στους ομίλους κι αν αυτό αποτελεί έξτρα κίνητρο εν όψει Γκινγκάμπ, ανέφερε: «Εμείς ήρθαμε εδώ για τη νίκη. Αυτό είναι στο μυαλό μας από το πρώτο λεπτό που ήρθαμε στη Γαλλία και πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε».

Ερωτηθείς αν η αναβολή του αγώνα με τον Ολυμπιακό ευνοεί τον ΠΑΟΚ για να επικεντρωθεί στο ματς με την Γκινγκάμπ, απάντησε: «Όχι, κανένα παιδί δεν σκέφτεται τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Εμείς κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά και θέλουμε τη νίκη. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι επειδή δεν υπάρχει παιχνίδι την Κυριακή. Πάμε για τη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: